mikkeni je napisal/-a:kšn avto do 200k SIT? kaj priporočate?
Glede na to da kupuješ avto za 200.000 sit imaš kar veliko izbiro.Kot prvo ko boš kupoval avto boš moral biti previden max.,ker tukaj je dejansko avto že parkrat bil zaleten,mogoče tud zvrnjen,števci pomoje že 100 krat prevrteni še slabši je kar koli na avtu od pleha do motorja,ki je že tik pred generalko. To naj bi bili današnji avti,ki so že dali veliko skozi a lahko je avto za 100.000 sit tak kot iz trgovine. Sam sem bil tudi nekaj časa v tem poslu a sem ga opustil. Npr. Lahko ti povem da sem enkrat dobil favoritko za 10.000 sit,ki je bila kot iz trgovine saj sem se moral kar hitro zganit da mi jo nebi prej kdo sam odpeljal a ta avto sem prodal naprej za 8 kratno vrednost.
In to sem delal naprej kupoval-prodajal(a ljudje so kupili od mene najboljši avto,kajti nisem jih tako rekoč "nategoval".
Tako to naj bi bila moja zgodba ti pa si vprašal kaj kupiti za ta denar.
Takole ti bom povedal da bi tukaj dejansko tehtal ja italjanski avti so slabši to kr naprej crkuje a japonci so neuničljivi jest ti bi tukaj reku d ne velja prav veliko.
Najbolje boš naredil,če boš kupil oglasnik in šel kar od začetka od alfe pa do vw in si počrtaj poklič in povprašaj kako je ohranjen je bil kakšen servis narejen da boš spraševal če je bil karamboliran je bil 100% karam. lahko je kakšen avto izjema.
Seveda sem bil tudi sam lastnik japonca a sem ga prodal ker so bila popravila nenormalno draga za tok mejh avto vmes imel še fiesto...........
A na koncu sem le prišel do avta,ki je res tisto kar sem iskal to je un na levi strani za elotno vrednost sem odštel+reg.+ ravnokar narejen servis v vrednosti 100k tako da me je avto prišel 500k in dela tako kot je treba ima pa 200k...........
Najte še opmnim pri nakupu vozila za 200k,ne kupuj prehtro pejt gledat več avtov od 1 lastnika če je možno,ne kupuj na sejmu,ker sem bil še 100 krat tam samo zaradi opazovanja ljudi kdo je kaj prodajal sami preprodajalci tam je 95% avtov zaletenih lahko so tudi izjem kjer dobiš dober avto.........
Najcenejša varjanta ti danes obstaja češki avto favoritka saj so motorji vzdr. tam do 400.000 km idn mal preveč rja napada sem jo imal in odličen bil avto zame kot prvi avto. poraba se giblje od 8,5 pa do 10 l lahko tud več.
Če še kaj hočeš vedeti sam vpraš.
Upam da sem ti pomagal