immortal je napisal/-a:Pozdravljeni
V bližnji prihodnosti planiram zamenjati svojo devetnajsko za hondo civic letnik okoli 1996. Zanima me kaj mi lahko poveste o tem avtu. Vzdržlivost, stoški in nasplošno vaše mnenje o avtu.
Hvala
SAVINJCAN je napisal/-a:immortal je napisal/-a:Pozdravljeni
V bližnji prihodnosti planiram zamenjati svojo devetnajsko za hondo civic letnik okoli 1996. Zanima me kaj mi lahko poveste o tem avtu. Vzdržlivost, stoški in nasplošno vaše mnenje o avtu.
Hvala
a se ti je reno zameru?
BlackWind je napisal/-a:honde so vzdrzljivi avtombili!
pri 150.000 km avto sele zacne dobor delovati...tako da kilometri pri hondah niso tak problem...pa tudi tezko bos dobil hondo taksen letnik z manj kot 150k km....
motorji so super ESI so baje pili nekaj olja, ampak ce je lastnik redno kontroliral olje to sploh ni bil problem...ce bi bilo po mojem bi kupil motor 1.4 ali 1.5 z cca 90KM. Saj ce gledas stroske registracije ti kmalu postane slabo![]()
Pri Hondi bodi pozoren na zadnje obrobe, saj pri kolegu ki je imel 97letnik civica HB so ze rjavele obrobe, pri starejsih pa je to se bolj pogosto...ker imajo na robu obrob gumico in pod to gumico se je ponavadi zacela zgodba...sploh ce je bil avto karamboliran in da niso bili dobro zasciteni votli deli itd...
torej ce najdes lepo ohranjeno po moznosti nikoli prevec razbito in da nima prevec rje potem le v nakup....
Je pa tudi res da bos tezko dobil nikoli razbito hondo, sploh ce bos gledal 1.6 motorje, veliko ceneje bos dobil Sedan izvedbo, saj za HB vsi hocejo malo prevec $
pa se en problem je z deli za hondo...saj so malo drazji kot pa za renault-ja, tako da glede vzdrzevanja malo premisli ce ti gre kaj za $
V koncni fazi mislim da imas vec moznosti da dobis ohranjenega Renault-ja kot pa hondo...
lp
Lp
rover416 je napisal/-a:jst mam avto z hondinim motorjem .drgac he rover.avto ma 200.000 kupu sm ga od 1 lastnika.naredu sm 60.000km.motor nobenih problemov pije 7-9l olja niti kapljice.men je honda najjaci avto in nasledn k bo bo sigurn honda.samo jaz bi raje vzel 1.4.z ana 1.5 baje majo problemov.sam ne se prevec ozirat nato verjem honda je zakon(vsi japonci)
immortal je napisal/-a:sej na avto.netu jih je kar neki cenejših tud od 700000 sit pa še take nč zrihtane so, kar mi da boljši občutek glede ohranjenosti. 5 generacija hond pa jih je bolj mal. Trenutno itak še zbiram denar in ideja o hondi se mi zdi super. Kaj pa kilometri, koliko km zdržijo mašine?
BlackWind je napisal/-a:honde so vzdrzljivi avtombili!
pri 150.000 km avto sele zacne dobor delovati...tako da kilometri pri hondah niso tak problem...
lp
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov