Golfy je napisal/-a:no_name je napisal/-a:toyota 100%
Malo bolj pojasni zakaj bi se raje odloču za toyoto.. samo to ga nebo prepričalo![]()
milankregar je napisal/-a:Sem gledal enkrat statistike od ADAC in je novi Focus z najmanj napakami. Med vsemi avtomobili (torej v vseh razredih) si deli prvo mesto še s tremi vozili.![]()
![]()
Najverjetneje so zato tudi upali dati 4 leta garancije.
INFINITI je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Sem gledal enkrat statistike od ADAC in je novi Focus z najmanj napakami. Med vsemi avtomobili (torej v vseh razredih) si deli prvo mesto še s tremi vozili.![]()
![]()
Najverjetneje so zato tudi upali dati 4 leta garancije.
To je res ja; po raziskavah je kvalitetnejši celo od corrole, tako da kvaliteta tukaj ne gre v prid toyoti. Jaz sem drugače za japonce, ampak v tem primeru gre moja beseda vseeno fokusu; lega na cesti je izjemna, notranjost je tudi zelo prijetna z kvalitetno plastiko.

CupraR je napisal/-a:Kar niti ni tok slabo če je mal zastarela.. vsaj po obliki se mi ne zdi, računaj pa tudi da ko ma avto nekaj let za sabo so še tako male probleme odpravl..
BTW facelift Corolle se nam mislm da v novem letu obeta...
Damjan19 je napisal/-a:mene na fordih moti to, da rostajo ko sam hudič, drgač pa ni velik okvar ne pri enem, ne pri drugem.
pr punci majo focusa in galaxja stara 4 leta. focus rosta spodi na vratih, mal po pragu, galaxy pa okol kljuke prtljažnih vrat(in to ne mal).
pol majo pa še fiesto, staro cca. 8 mescev in sm pred dvema tednoma, ko sm se peljal z njo opazil začetke rje na sovoznikovih vratih...v bistvu sm sam to videl, nism pol skaku okol avta pa delu nekih analiz, sam je pa žalostno, da ti nov avto to nardi.
če so to popravl, ni težav, sam dvomim da so
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov