Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
pelinkovec
Nov uporabnik

Avtohiša mlakar

Napisal/-a pelinkovec Po jan 09, 2006 3:13 pm

Na avto.net sem opazil nekaj zanimivih avtov v omenjeni avtohiši, zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z njimi. Ali prodajajo uvožene avte, kupijo karambolirane, jih zrihtajo in dražje prodajo, ker sem nekaj že slišal, da te zelo radi nategnejo...

Omenjajo tudi garancijo, zato me zanima kako je kaj s tem?

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Po jan 09, 2006 3:16 pm

Mlakar iz stopč pri grobelnem? Bejž stran od njih k so nategatorji, pa še kmeti so, da jih ni večjih :twisted: :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jan 09, 2006 5:58 pm

ja, kupujejo "rahlo" poškodovane avte, jim "popravijo" števce in jih prodajajo....
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po jan 09, 2006 6:29 pm

Meni je lastnik po tel. obljubljal tako receno " novi " avto ,ko sem prosil ,da dokaj realno pove kako avto zgleda ,glede na to ,da sem iz MB in ,da se ne bi zastonj vozil. Ko sem pa avto videl pa sam :twisted: .Mislim ,da si takega napi.... ne bi smela avtohisa privoscit in pol ti se na veliko ponujajo druge avte. Ne hvala!! Da se ne pozabim omenit ,da je avto imel ,cez nekaj mesecev po neuspesni prodaji iz 150000 na 90000 km zbit stevec. Mislim ,da ti to dovolj pove.
P.s ce se ne motim je ze bilo govora na forumu o tej avtohisi in o njihovi "garanciji" . Malo poisci!
LP
Zadnjič spremenil soso, dne Po jan 09, 2006 6:34 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
AH NI NAM LAHKO!

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Po jan 09, 2006 6:32 pm

ja znan primer, s punco sva se iz kranja v tiste rovte pelala zarad enga "kot novga" cliota s ful opreme in sam 89kkm, no ko sva prisla je mel avto sam 169kkm ;) , vse kar je od oglasa držalo je bila pa barva.., pa takih primerov sem imel pri njih še veliko, tak da grem k njim sam če se mi zapaše kregat avta pa si pri njih še novega ne bi upal kupit :roll:

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Po jan 09, 2006 9:38 pm

Ne vem za vaše izkušnje, vem samo za primer od moje punce. Pri njih je kupila P206, in je z avtom več kot zadovoljna. Tudi z avtohišo Mlakar ni imela nič pripomb. Mislim, da se je najbolje usedet v avto in odpeljat direkt k njim, tako da jih boste lahko sami ocenili.

Skratek
Novinec

Kraj: rogatec

Napisal/-a Skratek Po jan 09, 2006 10:18 pm

čim dlje stran od njih! smo pri njih kupili sonato (rabljeno) imela je poškodovano sprednjo luč. obljubljeno in napisano (s strani g. Koželja ter šefa) je bilo da nam bojo luč zamenjali v ceni avtomobila, v roku enega tedna. po pol leta čakanja še zmeraj nismo dobili oblubljene luči. prav tako smo hoteli k mlakarju na servis z avtomobilom, misleč da so se fantje popravili.....čeprav smo prišli ob dogovorjenem času, iz servisa ni bilo nič, da tisti dan niso imeli časa za to, prav tako niso imeli časa ob naslednjem datumu...
toliko o avtohiši Mlakar

lp matej

Uporabniški avatar
pelinkovec
Nov uporabnik

Napisal/-a pelinkovec To jan 10, 2006 1:25 pm

A živi kdo mogoče kje blizu, da bi šel 2 avta na hitro pogledat?

Naredil bi mi ogroooomno uslugo; med tednom namreč ne morem it pogledat, delam do 16h, če grem v SOB mi gre več kot pol dneva.

Saj bi šel oz bom šel sam, rad bi le vedel, če sta avta, ki me zanimata približno podobna opisu na avto.net - sem iz starih postov videl, da se zna zgodit, da jih možakar oceni slabo ohranjen avto kot odlično ohranjen ter, da se kilometri velikokrat ne ujemajo z navedenimi v oglasu...

Če je kak "prostovoljec" bi mu bil izreeedno hvaležen....lahko prosim odpiše na PM...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 To jan 10, 2006 5:37 pm

povej katera dva avta te zanimata: mogoče grem v četrtek v tisti konec...
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To jan 10, 2006 6:07 pm

Kater kraj to? Ker v Ljubljani je bla vcasih AH Mlakar, sam ne obstoja vec. Sm pa na netu vidu eno drugo, izven Lj seveda
There is no time...

Skratek
Novinec

Napisal/-a Skratek Sr jan 11, 2006 7:58 am

tu je debata o avtohiši Mlakar iz Grobelnega.

lp matej

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Sr jan 11, 2006 8:46 am

Hm zanimivo fantje!!!!

Saj midva z mojo ženo sva tud hotela kupiti vozilo pri njih pa sva si nato premislila. Odločala sva se za Hyundai coupeja in Lantro, sam naju je pri vsakem neki motilo.

Coupe je bil po havbi cel popraskan od kamenčkov, no sej je sam šef obljubil da nama havbo zastonj pošpricajo pri njih - lepo, ampak kupiš avto pa ga moraš dat že barvat, ne hvala. :huh:
Lantra pa je bila letnik 99. Sam me je pri njej motilo to da je bila 1.5 - kar sem prvič slišal da obstaja, ter seveda da je imela okrasne letvice, kljuke in ogledala use u črni barvi - kako, če pa sem do sedaj videl use lantre da imajo te stvari u barvi karoserije :shock:

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr jan 11, 2006 9:33 am

Mnenje in oceno storitev prosimo vpišite tudi v naš "katalog":
http://www.avtomobilizem.com/modules/se ... .php?id=80
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Sr jan 11, 2006 9:41 am

@Alien: a je bil rumen coupe? S tistim ni blo nič narobe, razn to da je pil 1l olja na 500km :-P . Zato sem se ga pa tut znebil. Koželj je pa itak nategun. V bistvu če se prav spomnim sta brata dvojčka ta kavboja. Avta ne kupim pri njih pa če mi ga dajo napol zastonj. Iz teh krajev bi se obrnil na B&g avtomobile, kjer človeka vsaj poznam, pa je eden redkih avto dilerjev k ni nategun.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Skratek
Novinec

Napisal/-a Skratek Sr jan 11, 2006 9:11 pm

hvalabogu da so enga koželja že vrgli na cesto:)

lp mazej

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če jan 12, 2006 9:53 pm

stealth je napisal/-a:@Alien: a je bil rumen coupe? S tistim ni blo nič narobe, razn to da je pil 1l olja na 500km :-P . Zato sem se ga pa tut znebil. Koželj je pa itak nategun. V bistvu če se prav spomnim sta brata dvojčka ta kavboja. Avta ne kupim pri njih pa če mi ga dajo napol zastonj. Iz teh krajev bi se obrnil na B&g avtomobile, kjer človeka vsaj poznam, pa je eden redkih avto dilerjev k ni nategun.

Po čem sodiš da so B&g avtomobili kaj boljši od ostalih? So precej boljši od Avtohiše Mlakar, ki je daleč naokrog poznana kot slaba, vendar nikakor ne izstopajo iz povprečja.
Slučajno jih tudi jaz poznam, pa tudi vem kje se ti avtomobili pripravljajo za prodajo, pa tudi večkrat sem videl kje in kakšne avtomobile pretovarjajo z raznih prikolic in vlečnih služb. So samo še eden izmed prodajalcev rabljenih vozil v okolici Celja.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe jan 13, 2006 7:29 am

tristan01 je napisal/-a:
stealth je napisal/-a:@Alien: a je bil rumen coupe? S tistim ni blo nič narobe, razn to da je pil 1l olja na 500km :-P . Zato sem se ga pa tut znebil. Koželj je pa itak nategun. V bistvu če se prav spomnim sta brata dvojčka ta kavboja. Avta ne kupim pri njih pa če mi ga dajo napol zastonj. Iz teh krajev bi se obrnil na B&g avtomobile, kjer človeka vsaj poznam, pa je eden redkih avto dilerjev k ni nategun.

Po čem sodiš da so B&g avtomobili kaj boljši od ostalih? So precej boljši od Avtohiše Mlakar, ki je daleč naokrog poznana kot slaba, vendar nikakor ne izstopajo iz povprečja.
Slučajno jih tudi jaz poznam, pa tudi vem kje se ti avtomobili pripravljajo za prodajo, pa tudi večkrat sem videl kje in kakšne avtomobile pretovarjajo z raznih prikolic in vlečnih služb. So samo še eden izmed prodajalcev rabljenih vozil v okolici Celja.

Lp Tristan01

pa tudi eni redkih, ki za posamezne avte dajo garancijo...

so p :?: :idea: a večina iz uvoza, tako da...
Slika

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe jan 13, 2006 12:31 pm

tristan01 je napisal/-a:

Lp Tristan01

Sodim po tem ker mene ni nategnu. Ko se je pojavila napaka so jo tut odpravli. Aja pa še to...napako je takoj priznal in je blo v enem tednu vse urejeno. Ne bom reku da so svetniki, samo kar se moje izkušnje tiče pač pozitivno gledam na njih.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe jan 13, 2006 7:19 pm

To da so napako priznali pod garancijo je vsekakor zelo pohvalno in precejšnja izjema na našem trgu. Očitno se nekateri zopet zavedajo dobrega imena, ki ga zadovoljni kupci širijo. :P

Še vedno pa ostaja vprašanje porekla njihovih vozil. Po tem se ne razlikujejo od drugih (pre)prodajalcev v SLO. Žal je tako, da avtomobil s slovenskim poreklom in znano zgodovino zelo težko najdeš (osebno nimam nič proti uvoženim vozilom), tisti lastniki ki prodajajo takšen avtomobil pa ga cenijo kot suho zlato.

LP Tristan01

artman
Nov uporabnik

Napisal/-a artman So sep 30, 2006 11:22 am

Da ne odpiram nove teme...
Rad bi slišal čimveč mnenj če imate kakršne koli izkušnje z B&G Avtomobili iz bližine Šentjurja? Kakšne izkušnje?
Kaj mislite o tem acccentu?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=489137

Mogoče ga pa kdo pozna:)

hvala in LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov