Rjuhar je napisal/-a:Jaz sem imel vectro iz Italije, ki je bila 3000 takratnih mark kot enaka slovenska - razen prednje sipe ni bilo nikoli nic popravljano, pobarvano. Avto se je vozil po Rimu in je bil na leasing, naredil sem z njim 140000 km, pa se se danes vozi brez problema, ceprav sem ga pred dvemi leti prodal. Mislim, da ima ze okoli 300000 km (pa kolikor je se bilo podlage, za katero ne vem).
Slovenski (vsaj taki renomirani) dilerji sicer vrtijo nazaj kilometre, a vecinoma so avti celi in solidno ohranjeni. Vsaj po mojih izkusnjah.
Lumpi je napisal/-a:Jaz sem 1 mesec aktivno kupoval avto.Megane Break 1.9 DCI okol 01 in02 letnika.
Na netu je pisalo nepoškodovan in nekaramboliran - grem pogledat pa vidim da je vse v pi..i.
Na koncu k sem že ene trideseti avto gledal sem pa prodajalca totalno napizdil, ker mi je še pred uro po gsm-ju razlagal da je avto 100% ok. Obljubil sem mu da ga bom dal v medije.
Nakar pa sem mu rekel da bom avto kupil in naj mi na kupoprodajno pogodbo napiše da je avto nepoškodovan in nekaramboliran pa ni hotel, ker je vedel da bi ga stožil do amena.....
Tko da tisto kar sem napisal definitivno drži.
PS: V oči te gleda (diler) in ti laže.![]()
![]()
![]()
Takega bi na licu mesta v oba kolena ustrelil.(mamicu jim)
Lumpi je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Jaz sem imel vectro iz Italije, ki je bila 3000 takratnih mark kot enaka slovenska - razen prednje sipe ni bilo nikoli nic popravljano, pobarvano. Avto se je vozil po Rimu in je bil na leasing, naredil sem z njim 140000 km, pa se se danes vozi brez problema, ceprav sem ga pred dvemi leti prodal. Mislim, da ima ze okoli 300000 km (pa kolikor je se bilo podlage, za katero ne vem).
Slovenski (vsaj taki renomirani) dilerji sicer vrtijo nazaj kilometre, a vecinoma so avti celi in solidno ohranjeni. Vsaj po mojih izkusnjah.
Jst še zmeri mislm da ga celega ni.
Šel sem pogledat ene 30 -25 Meganov karavanov pa vsi so bli neki rihtani.
Pa tisto kemično čiščenje , ki totalno uniči zice....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov