speedfight je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:če bi kupoval BMW ne bi niti pomislil na magana![]()
je velika razlika pa čeprav je BMW par let starejši
ja pa razlika d bo meu pr meganu 4leta garancije pa še nov avto bo in ne tuk drag za vzdrževanje...![]()
lp
AudiQUATTRO je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:če bi kupoval BMW ne bi niti pomislil na magana![]()
ja pa razlika d bo meu pr meganu 4leta garancije pa še nov avto bo in ne tuk drag za vzdrževanje...![]()
lp
Sam sem meu Bmwja 320i l:99 celo zimo in zadnji pogon je čisto isto razen ko je sneg po cesti je malo slabše ampak se povsod pride,za vzdrževanje pa sploh ni problem in ni preveč drago kot se govori moraš pa tudi vedete da je pri Bmwju servis na 25000km pri meganu se pa men zdi na 15000al 20k...če najdeš lepga Bmwja je to pravi stroj![]()
![]()
speedfight je napisal/-a:AudiQUATTRO je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:če bi kupoval BMW ne bi niti pomislil na magana![]()
lp
Sam sem meu Bmwja 320i l:99 celo zimo in zadnji pogon je čisto isto razen ko je sneg po cesti je malo slabše ampak se povsod pride,za vzdrževanje pa sploh ni problem in ni preveč drago kot se govori moraš pa tudi vedete da je pri Bmwju servis na 25000km pri meganu se pa men zdi na 15000al 20k...če najdeš lepga Bmwja je to pravi stroj![]()
![]()
![]()
mau si se zmotu, pri meganu ni na 15 000km ampk na 30 000km
servisni interval..
simi321 je napisal/-a:hm, težka odločitev, sm jst bi se na konc vseen odloču za megana, čeprou je bmw ful dobr, sm megan je pa na konc vseen le nou, in po mojem bi si ti dolgoročno gledano bolj splačal megana vzet
Courage™ je napisal/-a:simi321 je napisal/-a:hm, težka odločitev, sm jst bi se na konc vseen odloču za megana, čeprou je bmw ful dobr, sm megan je pa na konc vseen le nou, in po mojem bi si ti dolgoročno gledano bolj splačal megana vzet
tu sem se pa kr nasmejal...
dvomim da obstaja kdo ki bi raje vzel megana kot bmw coupeja, ce je ze sposoben odplacevat vse stroske ki jih avta nosita. Navsezadnje govorimo o avtomobilih ki sta iz razlicnih cenovnih rangov.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov