pogo je napisal/-a:Lep pozdrav!
Odločam se za nakup novega avtomobila in se odločam za VW golfa V in opel astro - oba 1.6 (100KM), z isto opremo. Cenovno mi je prijaznejša astra, drugače mi je pa bol všeč golf. Zj me pa zanima kaka je razlika v teh dveh avtih v varnosti in legi na cesti?
Mojster Miha je napisal/-a:CupraR - predvsem tvoje mnenje ! Tržna dejstva govorijo povsem drugače !
Dinamika vožnje - seveda je boljša pri LEON-u, ampak glede na to, da ima enako podvzje kot GOLF ti mora bit jasno, da je bistvena razlika v nastavitvah. Kar pomeni, da boljša lega + vodljivost pomeni manj udobja. Vsak pa naj izbere svoje.
LP
Dauče je napisal/-a:jst bi na tvojm mestu ttu raj astro (po možnosti GTC)
bi pa pogledu tut za leonom,ki ga je nekdo omenu
sam golf je tak dolgočasne oblike, notr je dolgočasn, za moje pojme auto za starejše gospode z umirjenim stilom in pa dolence ki so mahneni na vw
acid je napisal/-a:Dauče je napisal/-a:jst bi na tvojm mestu ttu raj astro (po možnosti GTC)
bi pa pogledu tut za leonom,ki ga je nekdo omenu
sam golf je tak dolgočasne oblike, notr je dolgočasn, za moje pojme auto za starejše gospode z umirjenim stilom in pa dolence ki so mahneni na vw
Dauče, kako trdiš da je to avto za starejše gospode, kolko vidim po cestah dosti mladih ljudi pa malo starejših kamor sodim tudi sam vozi golf 3 4 pa tudi 5.dolgočasne oblike praviš no to me res zanima kaj je pri astri bolj vznemirjajočega kot pri golfu? pa še to ko si napisal za gospode z umirjenim stilom pa za dolence mislim kaki komentarji
aja pa pozabil si še dodat da je golf za kmete.. drugače pa pojdi oba peljat pa se potem odloči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov