Inanna je napisal/-a:zivjo
jaz sem sla zadnjic gledat avto na sedez al karkoli ze od tega luminary d.o.o. v murgle in je ziva katastrofa. tako avto kot tudi parkirisce,osebje itd.... zanemarjeno do konca.pisarna je jasno v kontejnerju - vsaj iz tam je prisel "prodajalec".
ko sem zagledala avto ves opraskan, poskodovan na tisoc koncih (na avto.net je jasno pisalo da je odlicno ohranjen!) v notranjosti poln pasjih dlak ter zasusene sline ipd...grozno. in potem so dejali, da ga prodajo za 50 000sit manj ter da ga na zalost se niso utegnili pocistiti...kot da bi ga lahko! zdijo se mi popolnoma nezanesljivi in pri njih niti slucajno ne bi nicesar kupila...pa ceprav po se tako ugodni ceni
vso sreco, lp
Nisi edina tud jest sem bil tam pred letom dni pač imajo mola slabši park kjer majo razstavlene avte ter tisto majšo hiško(kontejner),...
aja ti je ta tam skor na dolgem mostu tam poleg tuša no tud sam sem šel pred letom gledat swifta in je bil kar prec takorekoč "zdelan" pa čeprav je pisalo da je dobro ohranjen,tud prepis sem delov tam že, sam da bi pa vedu kakšne majo avte tam pa žal ne samo poglej nimajo nobene delavnice nič nimajo sam tisto hiško to se prav da a
Če npr. proda en avto tja v tisto avtohišo ga tud ne pregledajo ampak sam postavjo eno višjo ceno, tako da pomoje majo slabo to narejen,
Ker če pogledaš npr. avtodelto na dunajski vidš damajo še delavnico poleg tako da ko sem jest kupil tam avtodelti so mi ga vse spucal,servis naredl,prodajalc mi je vse dokumentacijo vrihtal in čez 3 dni sm pršu tja se vsedu in šel(čudovito ne).........tam v luminary še reg. ne morš....
lp
lp