zahteve,
majhen, servo, po moznosti klima..max 80 kW..
nekako se nagiba k opel tigri, tudi clio, twingo nista slaba, skratka za kakšen dober predlog se vam zahvaljujem..

dj_em je napisal/-a:dej klikn na moj podpis... sicer nima klime pa servota sam se pa splača....
realni kilometri pa dobiš od radja, do zimskih in letnih gum oboji na svojih platiščih...
pa ful ful lepo ohranjen
greddy je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:dej klikn na moj podpis... sicer nima klime pa servota sam se pa splača....
realni kilometri pa dobiš od radja, do zimskih in letnih gum oboji na svojih platiščih...
pa ful ful lepo ohranjen
najbolj važen je servo, takoj za tem pa klima..verjamem, da je dober avto tale tvoj punto, ampak zal ne odtehta tega...
AudiRSboy je napisal/-a:greddy je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:dej klikn na moj podpis... sicer nima klime pa servota sam se pa splača....
pa ful ful lepo ohranjen
najbolj važen je servo, takoj za tem pa klima..verjamem, da je dober avto tale tvoj punto, ampak zal ne odtehta tega...
mas prv servo je res full pomembn!!!
pol pa klima
AudiRSboy je napisal/-a:nevem glih kar se tice porabe....jst kokr vem zre tvingo tud 13 litrov nikol ni prsu pod 8l....mela ga je moja mtka.
greddy je napisal/-a:avto za cca 800.000k SIT +, - ..
zahteve,
majhen, servo, po moznosti klima..max 80 kW..
nekako se nagiba k opel tigri, tudi clio, twingo nista slaba, skratka za kakšen dober predlog se vam zahvaljujem..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov