student je napisal/-a:Zdravo
kupujem avto za 800k do 1000k.
Ne rabim neke ladje, ampak nek majnši-srednje velik avto.
Malo sem gledal za cliote, imajo kar zmerne cene pa kar nekaj opreme. Lepo in prav, vendar malo cincam; visok sem 188cm in se v fotrovem cliotu (l.1999,1.2, najbolj oskubljena verzija) pocutim skoraj malo utesnjeno. Zelo bi mi prislo prav kaksno mnenje nekoga s podobno konstitucijo.
Fotrov clio nima nastavljivega volana in sedeža; mislite, da bi ti dve opciji lahko občutneje zvečali udobje med vožnjo?
Je Clio III kaj prostornejši od Clia II ?
Hvala za odgovore in LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
fifi je napisal/-a:Sedež nastavljiv po višini ne bo dovolj. Twingo je dovolj prostoren, če dobiš takega z nastavljivim volanom tudi po globini in višini ter sedež nastavljiv po višini, ni vrag, da ne bi imel v Twingotu dovolj prostora za sedet in za udobno vožnjo. Res pa je, da v primeru, da volan ni nastavljiv, težko najdeš dober položaj za vožnjo, ker je ponavadi volan predaleč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov