Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Minimoto?

Napisal/-a Falco' To maj 16, 2006 9:39 pm

Ni ravno avtomobil, spada pa pod nakupe. :P

Torej dokaj sem se zagrel za mini moto "motorje", pa me zanima, če ima kdo od vas kake izkušnje z njimi, predvsem ,če se kaj rado pokvari in na kaj je treba pazit?

tale oglas sem gledal

čimveč informacij bi želel. 8)
Zadnjič spremenil Falco', dne To maj 16, 2006 10:16 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
[OO-(||||)(||||)-OO]

FerrariFan
Nov uporabnik

Napisal/-a FerrariFan To maj 16, 2006 9:48 pm

Če imaš zraven tudi garancijo je to OK, drugače ti pa priporočam da se zapelješ do severnih sosedov, je ceneje in imaš garancijo, pa še lepši so kot tile. Sicer pa za okvare ne vem vendar pri dvotaktnih motorjih nikoli ne veš. bom pa malo vprašal strica ki ga je nečaku kupil, pa ti še sporočim.

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Re: Mini moto?

Napisal/-a Escalade To maj 16, 2006 9:50 pm

tole pa mene tudi zanima, neki poceni to zgleda :O

kako pa je z registracijo ter tem sranjem, se lahko po cesti normalno furas pac z celado ali je to pac cisto preseravanje?

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI To maj 16, 2006 9:51 pm

Zdej odvisn kakega potrofiš. S kolegom sva kupila pred tremi tedni vsak svojega minija in njegov že od samega začetka neki j**e. Noče vžigat, tud k je topel brez zauga ne vžge, tisto špago za vžgat smo tud že ene trikrat menal, forgazar neki j**e, moj pa več al manj brez problema dela. Itak se pa hitr vse razšraufa pa spet ni nek prevelik dnar v igri, tok da se nimaš kj dost zajebat.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To maj 16, 2006 10:01 pm

saj 40k sit ni veliko, itak jih bom za čike pa alkohol porabo naslednji teden.

kje v avstriji pa jih prodajajo? če kdo ve? ker grem v četrtek gor? :lol:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Re: Mini moto?

Napisal/-a RKay To maj 16, 2006 10:05 pm

Escalade je napisal/-a:tole pa mene tudi zanima, neki poceni to zgleda :O

kako pa je z registracijo ter tem sranjem, se lahko po cesti normalno furas pac z celado ali je to pac cisto preseravanje?

Ne registrirat se ga ne da, pa tud po cesti se ne smeš voziti z tem. Frend ga je mel en cajt pa sm mal probavu in je nestabilen u nulo, ful se morš navadit, drgač pa po ravnini leti ko hudič. Glede okvar je pa baje tko da se neki zmer najde, pač pocen roba frendu je trokirat začel.

FerrariFan
Nov uporabnik

Napisal/-a FerrariFan To maj 16, 2006 10:07 pm

Pomoje da se ga sploh ne da registrirat ker nima luči in verjetno to ni ravno za na glavno cesta. lahko pa da se motim. Pa še to, stric v njegovega tanka posebno (beri DRAŽJE) olje za 2t motoje , ker je pač motor manjši in bolj obremenjen, tako da ne šparaj pri olju, za bencin ti pa svetujem super98 ali super100 (lepša vožnja in manj žre).

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To maj 16, 2006 10:13 pm

jaz ga bom kupil, da še si drugi dleženj zvijem. bom športni filer gor namontiral 4k sit stane, sem že gledal. :D
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 16, 2006 10:29 pm

to so neka kitajska jajčka s katerimi je baje ful problemou...lomjo se hišteli,ribnejo tud radi,non stop neki j**e...sej se vid,mal dnarja mal muzke.tist pravi kvalitetni je od polinija,sam je tud cena temu primerna ;)
Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To maj 16, 2006 11:00 pm

Par kolegov ga ma...So jih več naročil-je blo ceneje...Zej pa sam enem kolegu dela,drugi vsi pocrkal...
Sam sem se kar velik prevozil z njim in moram rečt da ko se navadiš je kr zanimovo :D
Kar se tiče registracije:Ta zadeva nima nobenih homologacijskih papirjev in se z njo ne smeš voziti po cestnih površinah(zraven spadajo tudi parkirplaci)tak da ubistvu se naj ne bi smel vozit z njo nikjer!
Sam pr nam u posavju smo lani mel prov ligo... :twisted:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade Sr maj 17, 2006 10:54 am

a obstajajo kasni z zmigavci + lucjo? ker tko mal za po mestu prov prakticno zgleda, ceprav vidm da je bolj za preseravanje mislen. mogoce bolj prirocno ce gres na morje kampirat oz. kej podobnega

ps: nekdo je ze prasu, ce kdo ve kje v at. se da mal pogledat te stvarce, mogoce tud kasn link...ty

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Sr maj 17, 2006 11:05 am

fabrizio na msn me zazgacki

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade Sr maj 17, 2006 12:06 pm

http://www.motorji.com/
http://minimoto.rigo.si/
se tole dvoje sem najdu, smesno pa je da imajo celo 2 modela k imata luci + zmigavce-me prov zanima ce se da tole legalno po cestah furat :-P

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr maj 17, 2006 12:08 pm

rover416 je napisal/-a:fabrizio na msn me zazgacki

you got it.

za motor sem še malo gledal, pa prodajajo enkake modele od 33k sit pa do 70k sit. :?
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr maj 17, 2006 12:26 pm

Slika

Tale je hud 8)
Slika

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Sr maj 17, 2006 1:03 pm

Jest sm gor dal od frčota dellorto 14 pa večjo dizo pa mal izpušni kanal povečal pa kar vredu leti. Če daš sam športn filter gor nisi nč naredu sam mal lepš zgleda. Registrirat se ne da tega čuda. Kolegi so vsi dobili kazen k so se po cesti vozili, policaj pa sploh ni vedu kaj napisat v nalog. Menda je pol napisal vožnja z neznanim vozilom al neki podobnega. Kazen je bla pa 20 jurjev.

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Sr maj 17, 2006 3:07 pm

Jst pa sosed sva gor vrgla od BT-ja frgazer in ima pol zelo lep glas ,sm k nisva mogla naštelat zrak ,pa sva ga pol dol vzela.

dane28
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a dane28 Sr maj 17, 2006 3:10 pm

Da ne odpiram nove teme, me zanima če kdo pozna kakšne spletne strani za nakup motorja v Italiji!

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade Sr maj 17, 2006 5:34 pm

eto zdej sem ugotovil da obstajajo celo z lučmi ter smerovniki, toda v eu vsekakor ni sanse da bi tole stvarco registriru kokr ste ze povedal-torej v vsakem primeru se je po cesti z le tem peljati nezakonito.

pregledal sem velik web strani o tem, ter se cene zelo razlikujejo, vecina strani v tujini je tko ali tko namenjana profesionalni ligi MINI MOTO tko da tisti letijo k nori, majo tud neke replice iz GP serije, kr mal smesn k vids unga majhnega pa cist isti :lol:

Fabri sporoc ce ga bos kupu, zanima med predvsem kje bi ga uzel, ker meni te slo. prodajalci neki cudni zgledajo, mal sumljivo vse skup, povsod druge cene, smesne spesifikacije itd :shock:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov