darwin je napisal/-a:Nš foter je naročil novega rava, pa ga prepričujem, naj skensla naročilo in vzame santa feja. Mi je santa fe všečnejši v vseh pogledih. Zunanja oblika je resnejša in hkrati bolj pristaja avtu tega razreda, notranjost je pri ravu polna nekih čudnih oblik, ki se med seboj tepejo, medtem ko je santa fejeva elegantna in urejena. Za povrh pa pri santa feju v kombinaciji s petstopenjskim avtomatskim menjalnikom dobiš dizelski agregat, pri ravu pa le štiristopenjski avtomatski menjalnik ter bencinski motor.
Na koncu pa še nekaj o katalogih. Toyotin katalog je res debelejši in na prvi pogled deluje resnejši in boljši, ko pa ga prelistaš, ugotoviš, da se stran št. 35 ponovi 3x, strani 36, 37 in 38 2x, nekaj strani pa sploh ni nikjer. Kaj ni potem bolje deliti tanjšega kataloga, pa tistega takega, kot se spodobi?!
pilgrim je napisal/-a:Alfa-boxer je napisal/-a:...sem zaposlen v eni izmed hyundaijevih poslovalnic v Ljubljani...
torej je tvoje mnenje o novem santa feju ena taka reklama, al pač?
febo je napisal/-a:Sem peljal nov model in sem bil zeloooo presenečen, avto zgleda zelo lep,
mal me je motla edino barva števcev a se da nastaviti kontrast drugače preveč sevajo...
najbol sem bil pa presenečen saj se pri 180 km/h v kabino sliši manj kot pri starejšem modelu pri 140.
ahiM je napisal/-a:Mimgrede, tovarniško vgrajene navigacije so totalen poden, z izjemo integriranosti z armaturo in velikim ekranom. Da ne omenjam, kolk sivih las ti povzroči dejstvo, da si precej omejen glede softverja oz. nalaganja map. Če že nucaš navigacijo, si kupiš npr. enega Garminčka, z malo iznajdljivosti pa se najde tudi kaka mapa za zraven.
No, xenon bi mogoče res bil za pričakovat, ampak tud to se da vgradit naknadno in to za veliiiko manj kot bi znašalo npr. doplačilo pri dodatni opremi (isto velja za navigacijo).
Men je avto všeč, poleg tega pa še vedno za svojo ceno ponuja veliko. Kakovost je tudi na zelo spodobni ravni.
P.S.: Jaka, pridem mal na testno vožnjo (se že dolg nismo vidl, matr).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov