Shatzy je napisal/-a:Torej, s frendi smo se odločil da gremo polet na Ibizio, da pa bi stvar nardil še bol zanimivo je padla ideja da gremo z avtom. Ampak ne z navadnim, ampak z VW Transporterjem. Zakaj? U bistvu ne vem k sm ga vidu mi je bil hud, na avtu netu se je prodaju ta na sliki za 130 kosov, pa je že prodan, ampak želja po tem kombiju je ostala.
Torej, topic sem odprl, ker bi rad mnenja lastnikov teh kombijov, mislim da jih je na forumu kar nekaj, predvsem kar se tiče motorjev, hib in problemov s temi kombiji, ter seveda najpomembnejše če kdo ve za kakega ki se prodaja po kaki dobri ceni. Zaželjena je rdeča barva.

Osebno ti za tako pot svetujem malo večjo investicijo, ker boš sicer v glavnem dobil milo rečeno podrtijo, predvsem pa kup stroškov. Samo predstavljaj si, da te nekje pusti na cedilu pa da moraš vlečno službo iskat, mehanika, dele ... ena taka izkušnja ti zna zagrenit cel dopust.
Na firmi smo pred kratkim prodajali C 25, sicer furgona, star blizu 20 let, ampak karoserijsko dobro ohranjen (nč rjav), pa tudi ostala mehanika je bila sposobna naredit tehnični brez težav - zanj smo dobili dobrih 200 tisočakov, če bi bil osebni (stekla + sedeži) bi bila cena še višja. Torej sm prepričan, da veliko ugodneje kombija, ki bo "sposoben" poti do Španije in nazaj težko najdeš.
Recimo tale zgleda precej bolje in je po mojem prepričanju vreden dobrih 100 tisočakov doplačila
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=796546#
Sicer pa so to trpežne, nezahtevne, stroškovno sprejemljive ... "mašine", udobja je seveda za ščepec, potovalna hitrost ni, da bi jemalo dih, ampak "z občutkom" (umirjeno, brez pretiravanj ... ) te še vedno pripelje kamor si želiš - seveda s pogojem, da je v kot rečeno primernem stanju.
Kot rečeno z moje strani ne bi kupoval neke "podrtije", ampak raje odštejem nekaj več in kupim nekaj v dobrem stanju.
LP