Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
aniscar je napisal/-a:opeli mi niso glih usecni sam kar se tice tega avta pa brez besed...courage: a to bi ti kupu namesto audija..a si ga ze prodou k sm vidu na avto netu nekaj cas nazaj...
Courage™ je napisal/-a:aniscar je napisal/-a:opeli mi niso glih usecni sam kar se tice tega avta pa brez besed...courage: a to bi ti kupu namesto audija..a si ga ze prodou k sm vidu na avto netu nekaj cas nazaj...
Nisem se prodal. Ne vem niti ce bom. Ampak ce bi bi skoraj sigurno mel v ozjem izboru tudi ta avto, seveda v original OPC barvi. Se pa ga dobi tudi v rdeci, vsaj enega od dveh ki sta v SLO.
Za podvozje sem pa tudi jaz slisal da ni najboljse, ja.
CupraR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:aniscar je napisal/-a:opeli mi niso glih usecni sam kar se tice tega avta pa brez besed...courage: a to bi ti kupu namesto audija..a si ga ze prodou k sm vidu na avto netu nekaj cas nazaj...
Nisem se prodal. Ne vem niti ce bom. Ampak ce bi bi skoraj sigurno mel v ozjem izboru tudi ta avto, seveda v original OPC barvi. Se pa ga dobi tudi v rdeci, vsaj enega od dveh ki sta v SLO.
1mio v svojga, pa OPC zadaj ostane![]()
![]()
Courage™ je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:aniscar je napisal/-a:opeli mi niso glih usecni sam kar se tice tega avta pa brez besed...courage: a to bi ti kupu namesto audija..a si ga ze prodou k sm vidu na avto netu nekaj cas nazaj...
1mio v svojga, pa OPC zadaj ostane![]()
![]()
pol raje nabavim AR 147 GTA NOVITEC
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov