IcEm4n je napisal/-a:moj brat ma tazga z 80km, letnik 2004, pa se mi zdi, da je kr dost močn (glede na to, da ga je nateru 210km/h, res da po klancu dol). Z motorjem niti nima problemov, edin lan, ko mu je neki zajebaval zrd petrolovega zimskega dizla (ki je za en falus, k dajejo kao vodo not) in ga je mogu zrd tega peljat na servis, tko da je pozim najboljš tankat na OMV-ju al pa AGIPu. Nasploh so renaultovi dizli zelo občutljivi, če je benz v kurcu.
aniscar, tole je pa zlo pocen, glede na to, da je 100km, pa najboljša oprema, se ga kr splača kupt (takle nov je bil zih 3,5milijona).
LOL sam eni pa res znajo pretiravat. Realna hitrost takega avtomobila s serijskimi gumami je slabih 190km/h, na 195/50R15 pa dobrih 185km/h. Motor ni problematičen (moj jih ima 90.000 km) in ni bilo niti enega nepredvidenega stroška, seveda pa zahteva skrbno roko, ki redno preverja nivo olja in malce nežnosti s plinom, dokler motor ni ogre na delovno temperaturo (tako kot vsi turbodizelski motorji).
Notranjost je tipično renojeva (ergonomija). Za to velikost avtomobila je motor povsem dovolj močan (včasih celo preveč). Paket opreme Extreme oz Billabong pa ponuja vse kar potrebuješ (elektrika, klima, BC, školjkasti sedeži....).
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.