zums je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem avtomobil do 1.250.000. Ogrel sem se za Hyundai Elantro 1.6 GL.
Zanima me od lastnikov, če se splača. Vem da ima baje okej motor, pocen deli...
Kakšna je kej poraba ?
A mi svetujete kakšen boljši avto?
Hvala že vnaprej za nasvete
lp Zums
[/list]
TilenR je napisal/-a:Ravno pred enim tednom sem se pogovarjal z enim lastnikom elantre 2003 letnik mašina 1.6,pa je rekel da mu pije 9l na 100 km, včasih še kak deci več. Men se je to enormno zdelo, ne vem pa ne kak stil vožnje ma, sam glede na njegov značaj po moje ne divja glih.
Mojster Miha je napisal/-a:zums je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem avtomobil do 1.250.000. Ogrel sem se za Hyundai Elantro 1.6 GL.
Zanima me od lastnikov, če se splača. Vem da ima baje okej motor, pocen deli...
Kakšna je kej poraba ?
A mi svetujete kakšen boljši avto?
Hvala že vnaprej za nasvete
lp Zums
[/list]
Avto za nezahtevne kupce - "malo dnarja, malo muzike". Ko jo primejaš z recimo japonskimi konkurenti ti je jasna razlika v ceni. Se pa jasno najdejo kupci, katerim je slednja skupaj s ponujenim čisto OK.
Osebno bi ti svetoval testno vožnjo z ELANTRO in konkurenčno HONDO, MAZDO ... V primeru, da ne opaziš bistvenih razlik oz ti je vse kar nudi HYUNDAI enako dobro potem ne razmišljaj in kupi ELANTRO.
Mene - ko pomislim na recimo HONDO - hitro mine misel, da bi kupil ELANTRO. Raje nekoliko starejšo (leto, mogoče dve - odvisno od modela) HONDO. V vseh pogledih boljši avto, da ne rečem veliko boljši.
LP
bsmuk31 je napisal/-a:Elantre še nisem vozil, jo ima sosed, pa ne kaže da bi imel kaj problemov. Če želiš poceni avto in poceni servise in te ne moti malo večji hrup v kabini in malo večja poraba potem jo kupi.
@AM
Evropejci proizvajajo avte z čim manjšo porabo, čimboljše udobje...
Azijci pa tega ne gledajo, bolj gledajo na vzdržljivost motorja ter čim manjše stroške rezervnih delov in izdelave avta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov