Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:2.0 turbo je po mojem mnenju najboljši motor za ta avto, 3.0 je že težji motor, to pa se pozna pri voznih lastnostih.
Preberi moj podpis.
alexmazda je napisal/-a:jst se najbolj bojim, da je baje kvaliteta alfe bolj slaba ko pa dobra... to me najbolj skrbi. saj veste da majo vsake znamke neke svoje stvari. no o alfi sem slišu, da so baje glede vzdržljivosti bolj tko tko... pa iščem nekoga ki me mal pomiri...
De_Tomaso je napisal/-a:bass je napisal/-a:2.0 turbo je po mojem mnenju najboljši motor za ta avto, 3.0 je že težji motor, to pa se pozna pri voznih lastnostih.
Preberi moj podpis.
2.0V6 T in 3.0V6 imata zanemarljivo razliko v masi.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov