damko je napisal/-a:Prosim za vaše mnjenje ali predloge, ker sem pred dilemo in sicer:
Zamenjal bi avto in me zanima kaj bi vi izbrali:
- rabljen A6 Avant 1.9 TDI, l.2002-2003, cca 110.000 km, bolj osnovna oprema
- nova Astra karavan 1.7 diesel (100 KM), modelno leto 2007, avt. klima, tempomat
Ceni sta podobni, ker imam neke veze pri prodajalcu za Opel. Sem umirjen voznik, dnevno prevozim 120 km oz. letno okrog 40.000.
Kaj mi torej svetujete, nov avto, praktično brez vzdr. stroškov, z manjšo porabo in zavarovanjem ali mnogo udobnejši rabljen A6, ki je tudi moja priljubljena znamka, z vsemi nepredvidenimi stroški?
Vnaprej hvala vsem za odgovor.
xandrej je napisal/-a:Bolkokateri 1.9 tdi ima A6 ko ne gre nikamor... Pa bre zamere sploh pa če je oprema bolj švoh tudi 1.9 TDI ni... Če pa je pa tudi ni neki biser se ti ne zdi...
Kupi si avto zase ne za sosede, kupi opla NOVEGA pa je...
Veš kaj je Henry Ford odgovoril davnega leta na provokativno vprašanje? Kateri avto je najboljši? Pa je rekel NOVI!
zupi13 je napisal/-a:hja, saj če premislim, je to kr dilema. audi je le audi, pa tut če ni nov. po drugi strani pa NOVA astra tut ni za prezreti....
Mojster Miha je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:jaz bi tudi rajši novega opla. novo je le novo.
mihec:audi a6 z 115KM more biti res raketa ja
![]()
Še en amater
Če ne poznaš stvari bodi raje tiho oz preden začneš kvasit neumnosti se prepričaj za kateri agregat gre![]()
LP
Mojster Miha je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:jaz bi tudi rajši novega opla. novo je le novo.
mihec:audi a6 z 115KM more biti res raketa ja
![]()
Še en amater
Če ne poznaš stvari bodi raje tiho oz preden začneš kvasit neumnosti se prepričaj za kateri agregat gre![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov