tha_man je napisal/-a:Aja, pozabu sem omenit zame daleč največji minus pri AR 146 - nikakva preglednost nazaj. Čez zadnjo šipo itak ni nič videt, pa tud stranska ogledala niso ravno v veliko pomoč. Pač cena kul oblikeSicer se navadiš, ampak v kake ozke luknje jo je vedno problem rinit nazaj. Dodatno stvar oteži relativno velik obračalni krog in ponoči še rikverc luč, ki je bolj simbolična
No, mogoče pri 145 to ni tako izrazito, ker je zadaj odsekana in malce krajša... malce me moti tudi previsoko sedenje, čeprav na to pozabim že po par ovinkih. Sedeži so sicer odlični - udobni in za moj okus ravno oprav trdi, ter super držijo rit na mestu.
mitch007 je napisal/-a:Všeč mi je tale avtomobilček http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1064657
Tisti ki ste že imeli alfo , mi povejte prosim kako je z deli in vzdrževanjem, ali je drago lai poceni v primerjavi z drugimi avtomobili.Na kaj moram biti pozoren pri alfi 145 , ali je 1.4.TS mašina (100konjev) dovolj poskočna za takle avtomobilček , vsak naj pove svoje dobre oziroma slabe izkušnje z alfo.
(zanima me tudi kaj točno si mislite o tej iz avto.net strani , meni se zdi še kar ugodna...)
LP , Mitja
mitch007 je napisal/-a:se prav nisi zadovoljen z avtomobilom (100 konjev premalo) , napisal s ida se kar napej neki kvari , potem pa da je avto bomba ? v kerem smislu zdej mislš, jo bo lihakar razneslo na prafatkorje po avtocesti al je dobr avto ? sej bi uzel 1.7 boxer ampak je tista edina k se prodaja zihr u nulo zgonena ( še športn filter to dokazuje) , 1.6 TS je pa pol že 750 jurjov , kar jeskor 200 jurjov več ( se splača 200 jurjov za 15 konjev več dat) ??? če bi pa dobil ponudbo za cirka 600 kk za 1.6. TS bi pa najbrš takoj uzel.
mitch007 je napisal/-a:ja ne vem kako naj t ito drgač razložim ... ponavad če ma avto litke gor pa športni filter ga je vozu nekdo k je prtisku na pedalko kokr ger, in včasih to lih ni najbolš kupt. ne vem , samo moje mnjenje pač...
mitch007 je napisal/-a:to ti dam prav da si ga morš pogledat , sam sklepaš pa lahko da je bil avto dosti tiščan, kaj pa ti bo drgače športni filter , 65 let stara ženska ne vgrajuje športnega filtra( vsaj jst jih ne poznam takih , mogoče jih ti) , se pa govori da se avto že dolgo časa prodaja, in ker je 1.7 boxer zelo iskana mašinca bi jo sigurno kdo že kupil če bi blo vse ureud z njo , ne vem no , a jo je že kdo šel pogledat ???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov