Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Kaj menite o temu malčku?

Napisal/-a Davor ///AMG Če okt 05, 2006 12:53 pm

Zanima me, za kolegico, ki se je zagledala v tale avto! Sicer je atraktivnega videza in bogato opremo (AMG) varjanta, ampak me vseeno zanima, ker je cena kar dokaj visoka, kako se je obnesel ta avtoček, ker o tej klasi se nisem kej pretirano interesiral nikoli pri Mercedezu. Če ma kdo kakšne izkušnje ali pa celo pozna ta avto naj pove!
Hvala
:D
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1070497
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Če okt 05, 2006 1:33 pm

avto sem vido v živo (v avto hiši zraven videoteke) res da je lep samo me malo moti da je vsako krat ko grem tam mimo je drugačna cena gor.edino vem za avto da je uvožen iz nemčije tako da se naj malo bolj pozanima :)

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG Če okt 05, 2006 1:39 pm

To je že dobra informacija, se pravi je uvožen avto, cena si pa rekel, da se spreminja. Čudno!?
Hvala :)
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če okt 05, 2006 2:28 pm

avto stoji zdaj na pločniku že kak teden za mekdonalcem na tržasški pri vrtecu (torej bolj dol pri telekomu) je pa neregistriran tako da ga je pomoje prestavil na drugo lokacijo za prodajo, sem ga gledal 14dni nazaj v "avtohiši" pa je res lepo očuvan.

drugače pa ta mojzer mislim da skoraj vse avte ki jih prodfaja so uvoženi, ima pa na videz "dobre"/"lepe" avte.

lp,

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Če okt 05, 2006 2:35 pm

jst mislm da te malcki niso vredni tega dnarja

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 05, 2006 2:47 pm

4 mio ?

Ne hvala.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če okt 05, 2006 2:53 pm

2 leti str ter 14100 km po vrh pa še uvožen. Hehehe.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če okt 05, 2006 4:02 pm

Da najprej razčistimo nekatere nejasnosti oz bolje rečeno neumnosti, ki se tukaj pojavljajo

- cena - takšen avto je ob nabavi veljal okrog 6 mio SIT (odvisno od karoserijske različice daljša oz t.i "L" ali krajša), z kakšnim "kosom" ali dvema opreme pa še dodaten milijonček pri MB-ju ni redek pojav - skratka to je MB in vsem mora bit jasno, da ne "kupujemo" KIE ali kakšen drug "low budget" avto
- ni vreden - za avto takšne velikosti (slabe 3,8 m oz 1,195 t) je pospešek dobrih 8 s do 100 km oz max hitrost prek 200 km/h dosežek katerega bi se ne sramoval noben proizvajalec - oprema (notranjost + znanjost + "tehnika pod kožo) " je bogata in marsikateri proizvajalec je ni zmožen dobaviti niti pod doplačilo - torej "porcija" zmogljivosti, opreme ... je za večino proizvajalcev tako velikega avtomobila prek maximuma - koliko jo kdo ceni je pa stvar druge debate

Z vidika nakupa - avto je v 2 letih izgubil nekje 2 mio SIT z AMG in ostalimi dodatki (kot je navedeno) mogoče še kakšen dodaten milijon ali več - cena pa je na ostalih tržiščih primerljiva.
V primeru, da išče majhen avto (slabe 3,8 m), ki je za povrh prostoren + prilagodljiv, obenem športno zmogljiv je to zadetek v polno - seveda ji mora vse skupaj s ceno na čelu biti na kratko všeč.

LP

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če okt 05, 2006 5:13 pm

lenivec je napisal/-a:kaj ti pomaga oprema tehnika in nevem kaj vse, če je avto kot celota porazn?

V čem je porazen ?

Namreč : jst dvomim, da ste imeli A 210 "pri hiši" - kvečjemu kakšen 140, 160 .. - 210 je bistveno ali vsaj dovolj drugačen, da jih ne moreš primerjat

Sploh pa so nakatere tvoje izjave oprosti - kratko malo butaste - "nemoreš normalno na robnik zapeljat, ker je spredaj prenizek" :jao:

Če mislliš prek robnikov vozit je nabolje da razmišljaš vozilih kot je KATRCA, PANDA 4X4 in podobni - MB razred A ni za take podvige, sploh pa ne takšen z 17" platišči, če vztrajaš pri MB-ju potem moraš o tistem, ki ga označujejo s črko G razmišljat - seveda pa ima kot pravimo " vsako tele svoje vesele " - pa naj počne z lastnim avtom kar ga je volja

LP

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če okt 05, 2006 5:54 pm

Napisano je, da ima 14100 km in da je uvožen. Malo premisli, če jih ima res toliko malo?!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če okt 05, 2006 5:57 pm

Mihec...po moje sedi isto v vseh a-jih. Pa poznam primere ko so podobnim avtom odpadla voznikova vrata :P :P , tak da ni ravno made by mercedes benz ( ali pač? ;) ;) )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Napisal/-a LudiLimun Če okt 05, 2006 6:25 pm

kva če ti 8s do sto, če ma tolk visok težišče (beri: j***a). ti maš lohk 1000KM, pa boš s tako konfiguracijo avta čez ovinke šou k po jajcih. a se ni lih tale na streho obrnu na testu (ja ja sej so poprav :P l).
Ko ste pisal da je tole majhen, športen, ... avto, in da je zadetek u polno :shock: dej nehi ga srt! maš velik bolše nakupe, res da ni MB, je pa avto! Ne pa škatla na kolesih.
Govorim k ga ma mt od punce, in če nočeš met hrbta zlomlenga, pol rajš o čem drugem razmišli.

PS: miha zakaj si pa pr MB, pa naj bo A al Ž klassa, zmerej tolk branljiv, kukr da majo zlata j***a, ostale znamke pa pluvaš kot da smrdijo, matr!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 05, 2006 6:41 pm

uff, sam za to pa res nebi dal 4 mil., pa tud če je AMG še vedno ni športni avto. za 4 mil. dobim isto staro sportivo tako, da sam ...

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Napisal/-a alien-w Če okt 05, 2006 7:10 pm

Od punce mat ga ma. Sicer A140 in tko čez mašino nimam kej govort. Je pa res kar govorijo o sedežih in čudne pozicije. Ne rečem, placa za noge je res ogromn zadej, samo zici so podn. Sm ga pelu samo do Benetk pa nazaj, pa sm biu cist polomlen, pa drsel sm z zica usakic k sm na bremzo prtisnu. Sm probu nastavt, pa je mal pomagal, sam ne prov dost. Moti me zelo palčka za brisalce/žmigovce/luči - namest da bi meu lepo dve ročki so use zbasal na eno. Brez veze. Glede pozicije med vožno ne rečem, ok sej se počutš visok pa pregledno, samo dejansko pa ne vids prov velik. Prvi stebrički so preširoki če hočeš pa v špeglih kej vidt pa je bols, da glavo obrnes. Od 1.4 mašine sm več prčakval, je pa dobra poraba (sam to kle nima veze).

Pohvalim lahko pregledne števce in odlično klima napravo pa zelo malo hrupa v notranjosti. Aja, pa trpežnost. :) Mat od punce je precej groba do avta, pa dela cist ql in se mu nc ne pozna. Aja, menjalnik (prestavljanje) je pod kritiko za MB.

Če ma dost dnarja naj ga kup, če pa ne tolk zlo velik naj pa raj kej druzga pogleda.
Slika

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Napisal/-a alien-w Če okt 05, 2006 7:12 pm

Aja, še neki sm pozabu povedat, k sm vidu tale radio, k je enak kot v zgoraj omenjenem avtu. PODN!!! Ne bere CDjev skor, še dva originala sta preskakvala. Zvočniki so pa tut bl tko - tko.
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če okt 05, 2006 9:46 pm

a clasa nebo nikoli pravi mercedes tak ko osel ni konj ...
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če okt 05, 2006 10:10 pm

jst mam sicer več izkušenj z w169 kot starim modelom pa vendar
tudi z starim modelom smo se kar preigrali, in visoko težišče no problem
kar se tiče kota volana- meni pri mojem popolnoma odgovarja- ni lepšega kot da maš lahko ''skoraj pravilno'' držo volana, če pa voziš z eno roko na vrhu volana, pa jo imaš lahko še malce skrčeno, kar ti da tudi v tem primeru dober reakcijski čas- pri Cliu (2002 popolnoma obratno, in ko se vsedem vanj se mi zdi kot da ni nič usmerjeno proti vozniku ampak vse nekam v nebo)
menjalnik je vsaj pri novem tip top- popolnoma brez zatikanja, in hitro prestavljanje
voznikov zic ima nastavljiv naklon sedalnega dela, tako se sedi odlično, kar pa za sovoznikovega ne morem reči- sem predolg, im me dvojno dno moti
zadaj ima za svojo velikost (je 20cm krajši od clia) ogromno prostora
drugače pa se je zadnič v mojega vsedel znanec, ki ima po moje okrog 215 cm- zraven se počutim pritlikavca (187cm) :oops: - pa je mel popolnoma dovolj placa- izjavu je, da je placa skor tolk kot v volvotu (vozi se z S80)- kar je blo sigurno pretiravanje, pa vseeno

kar se tiče pa tegale 210
smo ga s podobnim sral v umagu (lani)(mense zdi da je bil 190- nism šur- esp je mlel do 130)- vstavu policaj ob pol 5. zjutri :'' Utakmica F1 če biti sutra u Barceloni, i ne tu u Umagu'' :twisted:
držu se je ceste ko hudič, vendar ti da tud elektronka vedet do kam zmore
ene par kolegov je mel 140- v najemu
so bli več al mn ful zadovoljni, sam s servisom ne
lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov