No zdej mam mal več časa da ti napišem kaj več o takem avtomobilu:
- menjalnik: kot sem že napisal, je to edina sramotna stvar na avtomobilu (tut po faceliftu ni nevem kakšne spremembe)
- lega na cesti: fenomenalna, u 6 letnih se ne spomnem, da bi mi kdaj odnašal niti nos niti zadek, pa sm ga v ranih letih zelo šponal, še posebej čez ovinke (mogoče tut zarad gum - michelin, pa še zdej mam taprve (gume 6.5 let stare, pa me zajebavajo samo na mokri cesti). u snegu si pa sploh taprvi, sam je treba z občutkom
- kvaliteta izdelave: jst sm zadovolen s svojim. mogoče mam srečo, glede na to kaj drugi pišete(pišejo). mam turkizno zeleno barvo, in s tem tudi ujemajočo notranjost (XT oprema), in mislm da takrat ni blo konkurence, ki bi to ponujala (se motim? - ni važn). po 6 letih se more tut kšn čriček naselt, jebiga tko je
- motor: jst mam 1.4 (75). zadeva vleče k zmešana, torej ne vidm razloga zakaj bi 1.6(90) kej mn letel (edin če je dedek naredu prvih 1000km). punca ma mašino 1.2 16V v konkurenčnem avtomobilu, pa ti lohk povem, da se skrije, pa so nevem kje use povsod prvaki (če me razumeš :P ) - govorim o konkretni mašini, ne o V6, ...
- poraba: hja nabiu sm jo tut do 10L

, drgač se pa da vozt na 6.5L, min 5.7L
- cena rabljenga vozila: 2 dni nazaj sm ga dal ocent, in mi je po eurotaxu naračunu 1mio, tko da je tale cena roland garossa kr realna (seveda če so kilometri realni)
- klima: maš u temu avtomatsko - zakon ni bolšga
treba je stvar vidt, se mal zapelat, poslušat kako prede, pa čez ene par lukn ga zapel, da vidš kako se obnaša. nujno pa uprašej če so kej zbijal km, boš prec po reakciji vidu kolk je ura, pa če ti dajo 6mescou garancije (ker jo morjo - po zakonu)