BMW Motorsport je napisal/-a:jony je napisal/-a:na octavi-ji menal roko pr 10 000km, tolk o nemški kvaliteti!
Mislm, da ma Škoda motorje od VW, ostalo pa pomoje ne!
BMW Motorsport je napisal/-a:Ups, js sm pa dozdj mislu, da je govora o 407 Coupe..
No limuzina mi je pa sploh poraz v vožnji, pa ne zarad udobja, sam dobim občutek k da se pelem v igrački..![]()
Poleg tega pa v vseh, ampak v vseh tistih z usnjem not, smrdi notr po kravjem dreku..
Mogoče so pa usnje iz kravjinga debelga črevesja..kdo ve..
McLaren je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ups, js sm pa dozdj mislu, da je govora o 407 Coupe..
No limuzina mi je pa sploh poraz v vožnji, pa ne zarad udobja, sam dobim občutek k da se pelem v igrački..![]()
Poleg tega pa v vseh, ampak v vseh tistih z usnjem not, smrdi notr po kravjem dreku..
Očitno si ti alergičen na francoske avte...... Kakem dreku, pa človek misliš da si duhovit? Očitno še nisi sedel v nobenem Peugeotu da take mečeš ven![]()
Morda smrdi v tvojem nemcu po dreku......mogoče zaradi tebe..kdo ve..
McLaren je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ups, js sm pa dozdj mislu, da je govora o 407 Coupe..
Očitno si ti alergičen na francoske avte...... Kakem dreku, pa človek misliš da si duhovit? Očitno še nisi sedel v nobenem Peugeotu da take mečeš ven![]()
Morda smrdi v tvojem nemcu po dreku......mogoče zaradi tebe..kdo ve..
BMW Motorsport je napisal/-a:Pa nekateri italijanski avti so zakon, zdj pa če ti maš puntota pa mislš, da maš isto k un Alfo 166 si zgrešu, ker so Alfe zakon prot fijatu!
BMW Motorsport je napisal/-a:Ups, js sm pa dozdj mislu, da je govora o 407 Coupe..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov