Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

flyingv
Nov uporabnik

Avtohiša frankolovo (Jernej Meštrov)

Napisal/-a flyingv Če nov 02, 2006 11:38 am

Tole izgleda zelo vabljivo...
Imate kakšne izkušnje s tem prodajalcem avtomobilom...
Malo se mi zdi sumljivo da avtomobile za 300, 500K prodaja na trajnik,
položnice, ker se pri drugih avtohišah tega ne da (kao prestari avtomobili)...
Pa še iz celja je...:)

povezava
http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki_trgovca.asp?dealer=10103

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če nov 02, 2006 1:28 pm

o njem še nism slišal nobene kritike. pohvale pa tut ne, ker ni tolk znan....
pojdi gledat, pa povej.
Slika

kajmak
Nov uporabnik

Napisal/-a kajmak Pe nov 17, 2006 4:16 pm

Ja ta trgovec ima zelo različne avte, nekateri so zelo dobro ohranjeni, drugi pa spet manj, kakor pri vsaki avtohiši. Cene so ugodne, ker je trgovina pač na deželi in da kdo pride tja, morjo bit cene konkurenčne. Drgač trajnike delajo avtohiše, ko prodajajo tudi nove avte ali pa da majo pooblaščeni servis - kdor pa tega nima, pa se lahko poveže s kakšno drugo avtohišo in ravno tako dela trajnike, pri tem starost in cena nista pomembna! Seveda vam pa ne more dati nakupa na položnice (to je v resnici leasing) za prestar avto, ker to pač nikjer ne delajo, je pa leasnig možen za vsa avtomobila, mlajša od 10 let (oz. po izteku leasinga avto ne sme biti starejši od 10 let). Lep pozdrav

pravnik
Nov uporabnik

AVTO FRANKOLOVO, JERNEJ MEŠTROV S.P. -potegavščina

Napisal/-a pravnik Po feb 01, 2010 10:30 am

Jaz bi pa rad povedal samo mojo izkušnjo s to AH (AVTO FRANKOLOVO, JERNEJ MEŠTROV S.P.) Na internetu sem videl, da prodajajo passata, link: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3320423&show=1 .
To AH sem poklical in kot vidite je cena 2.990€. Dogovorili smo se, da bi moj avto vzel v račun, ostalo pa bi poplačal s kreditom. Odpeljal sem se k njemu, da je on videl moj avto in jaz passata. Mojega je ocenil na 1100€. Drugi dan sem si zrihtal kredit in se odpeljal k njemu da narediva zamenjavo. Ko pa sem prišel, so se pa začele težave. Namislil si je da mi za moj avto ne da več kot 700€ in da je passat vreden 2300€. Po tem lahko sklepate, kakšna AH so. Avta seveda nisem kupil, sedaj sem mojega prodal za 1300€ in kupil drugega passata. AH je v bližini Celja, če vam to kaj pove.

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Po feb 01, 2010 4:53 pm

Ja v 1. dan bi moral doplačat 1.900€, drugi dan pa samo še 1.600€. In v čem je bil problem?

pravnik
Nov uporabnik

Napisal/-a pravnik Po feb 01, 2010 5:00 pm

Se opravičujem, drugi dan je bila cena 3.300€ in ne 2.300€. Zatipkal sem se.

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Po feb 01, 2010 5:16 pm

To je pa drugo potem. Hotel je izsilit dodatne €€€, ko je videl da ga boš najbrž vzel. Sam to je idiotsko da ima ceno 3 jurje ko hočeš avto kupit pa reče 3.300. Jaz bi mu zaračunal potne stroške :)

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Po feb 01, 2010 5:17 pm

V to avtohišo sem šel samo enkrat pogledata vte pa lahko rečem na kratko, da so OBUPNI avti, na sveže poštrihani, stolčeni, toča...itd

Uporabniški avatar
Di4b|o^
Novinec

Kraj: Maribor [ okolica ]

Napisal/-a Di4b|o^ Po feb 01, 2010 5:39 pm

Avtohiša je pred Celjem če se pelješ po stari cesti. Sem šel lani marca gledat en avto,po slikah je zgledal soliden. Ko sem odprl pokrov motorja je bil motor bolj masten kot 10 let stara neočiščena friteza :lol: Nobeden avto ni imel servisne zgodovine,razen ene Mazde 323. Za hec sem pogledal še par avtomobilov in vsi razen te Mazde in enega Audija A4 so bili slabi v vseh pogledih.

pravnik
Nov uporabnik

Napisal/-a pravnik Po feb 01, 2010 5:41 pm

Ja saj...prevaranti so. Pa še zmenjena sma bla ob 9:00h, prišel je pa ob 10:30h. Toliko o resnosti. Majo se pa za vredu AH. :roll:

mercS
Nov uporabnik

Napisal/-a mercS Po feb 01, 2010 6:04 pm

Nedolgo nazaj je ta firma kupila našega scenica l2000 s 314000km za 1500€, je bil že bolj bogi (mal obunkan pa sklopka nikol menjana). In glej no čez en mesec je bil na avto.net za mislm da okol 3500 če ne več mal pobarvan pa seveda zelo realnih 140000km na števcu. kupu ga je en gospod k nas je potem klical da so ga zaj**** k je vidu d avto ni tak kakor je pričakoval, še boljše volje pa je bil ko je zvedel ceno 1500€.....
Tolk o tej AH.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Po feb 01, 2010 6:13 pm

Ne priporočam, šalabajzerski nategun. Zaradi njega in njemu podobnih in vsem dobro znane celjske "šverko company" so vse AH v 03 na slabem glasu. :roll:
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po feb 01, 2010 6:19 pm

vsak si je sam kriv, da verjeme vsako besedo prevarantskim trgovcem. Trgovec mora biti rojen nategun, da si ustvari imperij in postane bogat. Če bi bili pošteni mislim, da nihče nebi imel nič!

Nihče nobenega nič ne sili, pač so ljudje neumni in pokupijo vse, čeprav je na tem forumu toliko trgovcev na slabem glasu :roll:
Slika

Frakelj-1
Nov uporabnik

Re: Avtohiša frankolovo (Jernej Meštrov)

Napisal/-a Frakelj-1 Po maj 27, 2013 10:46 am

nikakor ne priporočam! tega trgovca se raje izogibajte, če nočeete imeti težav. naj opišem svojo izkušnjo: Pred kratkim sem pri tem trgovcu kupil mercedesa letnik 1999, z neverjetnimi 189.000 koilometri (v kar seveda že takrat nisem verjel). ker je bilo takrat vreme hladno, nisem mogel tako na hitro preveriti kako deluje klima (ali sploh deluje), zato sem trgovca še posebej vprašal, da mi zagotovi če klima deluje sicer avta ne bom vzel saj imam malega otroka in ga ne morem "kuhati" v avtu brez klime. trgovec mi je seveda na vse pretege zatrjeval da na avtu VSE deluje brezhibno, klima naj bi delovala odlično saj jo je sam sprobal ko se je peljal iz LJ. na avto pa mi je obljubil tudi mesec dni garancije, ki je seveda nikoli nisem dobil). naslednji dan ko sem avto pripeljal domov in ko se je vreme SEGRELO, sem seveda ugotovil da klima ne deluje. še več, ko se je avto segrel je na sovoznikovi strani pihalo dejansko VROČE! o težavah sem obvestil AH Frankolovo oz. trgovca ki mi je avto prodal (g.Meštrov) in se je neznansko čudil kako da klima nebi delovala saj je sigurno delovala ko se je on z avtom peljal. dodal je še da bi jo mogoče bilo potrebno napolnit. Takrat se nisem želel prepirati in sem dopuščal tudi možnost da bi bilo potrebno klimo res samo napolniti. tako sem se odpeljal do bljižnjega avtoelektričarja, ki mi je napolnil klimo in ta je takrat delovala, toda na sovoznikovi strani je pihalo še vedno vroče, na voznikovi pa hladno! (zzrok sem tudi kasneje ugotovil)že naslednji dan pa seveda klima spet ni delovala. odpeljal sem se nazaj k električarju in ta je na podlagi barvila ki ga je dodal v klima sistem ugotovil da je kompresor klime popolnoma fuč. vsi deli ki sem jih moral kupiti in popravila, da je avto približno tako deloval kot bi naj, so me stali cca 700€. Tako sem se vrnil v AH Frankolovo in jim zadevo razložil, ter zahteval vsaj delno povračilo stroškov, o tem niso hoteli slišati nič. po nekaj časa trajajočih "pogajanjih" sem raje popustil in odšel. nato sem preveril stanje kilometrov in ugotovil da so jih seveda dobro mero zbili, ker to predsatavlja kaznivo dejanje, sem se odločil svoj denar dobiti po sodni poti!
toliko v vednost vsem, da se nebi "nategnili" kot sem se jaz.

branko1
Nov uporabnik

Napisal/-a branko1 To maj 28, 2013 10:42 am

Take bi trebalo za rešetke.
Pozimi je moja boljša 1/2 kupovala "nov" rabljen avto.
Na avto-netu se je zagledala v citroen picasota 2,0 hdi - po telefonu oh in ah- ko pa sva prispela v Frankolovo na ogled in morebiten nakup.............
Sem ga hotel za vrat. Avto je bil razvalina.
In očitno drži pravilo da na celjskem so najhujši preprodajalci in nateguni kar se tiče prodaje motornih vozil.

renault_dti
Novinec

Napisal/-a renault_dti Sr maj 29, 2013 1:18 pm

branko1 in frakelj,

Ni mi jasno zakaj sta sploh šla tja? Ali ne znata uporabljat interneta ali pa sta rada nategnjena. Kako vama je sedaj uspelo najdti tole temo in pisati slabe izkušnje, zakaj ne iščeta pred ogledom (nakupom) takšnih tem in mnenj? Ta človek je tako znan nategator, da ima svojo temo na a.com, vama to kaj pove? Jaz preden sploh pokličem človeka, pa naj bo fizičen ali privat človek, vedno poguglam telefonsko in ostalo..... in takoj kaj najdeš in si ustvariš sliko. Sem že privačeral veliko časa in bencina.
Pa verjemi nateguni so povsod, samo da v drugih regijah delajo bolj prikrito in elegantno :D

echydna
Nov uporabnik

Napisal/-a echydna Sr avg 14, 2013 11:19 am

Frakelj-1 je napisal/-a:nikakor ne priporočam! tega trgovca se raje izogibajte, če nočeete imeti težav. naj opišem svojo izkušnjo: Pred kratkim sem pri tem trgovcu kupil mercedesa letnik 1999, z neverjetnimi 189.000 koilometri (v kar seveda že takrat nisem verjel). ker je bilo takrat vreme hladno, nisem mogel tako na hitro preveriti kako deluje klima (ali sploh deluje), zato sem trgovca še posebej vprašal, da mi zagotovi če klima deluje sicer avta ne bom vzel saj imam malega otroka in ga ne morem "kuhati" v avtu brez klime. trgovec mi je seveda na vse pretege zatrjeval da na avtu VSE deluje brezhibno, klima naj bi delovala odlično saj jo je sam sprobal ko se je peljal iz LJ. na avto pa mi je obljubil tudi mesec dni garancije, ki je seveda nikoli nisem dobil). naslednji dan ko sem avto pripeljal domov in ko se je vreme SEGRELO, sem seveda ugotovil da klima ne deluje. še več, ko se je avto segrel je na sovoznikovi strani pihalo dejansko VROČE! o težavah sem obvestil AH Frankolovo oz. trgovca ki mi je avto prodal (g.Meštrov) in se je neznansko čudil kako da klima nebi delovala saj je sigurno delovala ko se je on z avtom peljal. dodal je še da bi jo mogoče bilo potrebno napolnit. Takrat se nisem želel prepirati in sem dopuščal tudi možnost da bi bilo potrebno klimo res samo napolniti. tako sem se odpeljal do bljižnjega avtoelektričarja, ki mi je napolnil klimo in ta je takrat delovala, toda na sovoznikovi strani je pihalo še vedno vroče, na voznikovi pa hladno! (zzrok sem tudi kasneje ugotovil)že naslednji dan pa seveda klima spet ni delovala. odpeljal sem se nazaj k električarju in ta je na podlagi barvila ki ga je dodal v klima sistem ugotovil da je kompresor klime popolnoma fuč. vsi deli ki sem jih moral kupiti in popravila, da je avto približno tako deloval kot bi naj, so me stali cca 700€. Tako sem se vrnil v AH Frankolovo in jim zadevo razložil, ter zahteval vsaj delno povračilo stroškov, o tem niso hoteli slišati nič. po nekaj časa trajajočih "pogajanjih" sem raje popustil in odšel. nato sem preveril stanje kilometrov in ugotovil da so jih seveda dobro mero zbili, ker to predsatavlja kaznivo dejanje, sem se odločil svoj denar dobiti po sodni poti!

Frakelj-1 - prosim kontaktirajte me na: aussie.fan.au@gmail.com

markomarko
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a markomarko Če feb 18, 2016 3:27 pm

Od mene so odkupili avto s prevoženimi 293.000 km in ga prodajali s 149.000 km. TOliko o njih :)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe feb 19, 2016 11:41 pm

Frakelj-1 je napisal/-a:nikakor ne priporočam! tega trgovca se raje izogibajte, če nočeete imeti težav. naj opišem svojo izkušnjo: Pred kratkim sem pri tem trgovcu kupil mercedesa letnik 1999, z neverjetnimi 189.000 koilometri (v kar seveda že takrat nisem verjel). ker je bilo takrat vreme hladno, nisem mogel tako na hitro preveriti kako deluje klima (ali sploh deluje), zato sem trgovca še posebej vprašal, da mi zagotovi če klima deluje sicer avta ne bom vzel saj imam malega otroka in ga ne morem "kuhati" v avtu brez klime. trgovec mi je seveda na vse pretege zatrjeval da na avtu VSE deluje brezhibno, klima naj bi delovala odlično saj jo je sam sprobal ko se je peljal iz LJ. na avto pa mi je obljubil tudi mesec dni garancije, ki je seveda nikoli nisem dobil). naslednji dan ko sem avto pripeljal domov in ko se je vreme SEGRELO, sem seveda ugotovil da klima ne deluje. še več, ko se je avto segrel je na sovoznikovi strani pihalo dejansko VROČE! o težavah sem obvestil AH Frankolovo oz. trgovca ki mi je avto prodal (g.Meštrov) in se je neznansko čudil kako da klima nebi delovala saj je sigurno delovala ko se je on z avtom peljal. dodal je še da bi jo mogoče bilo potrebno napolnit. Takrat se nisem želel prepirati in sem dopuščal tudi možnost da bi bilo potrebno klimo res samo napolniti. tako sem se odpeljal do bljižnjega avtoelektričarja, ki mi je napolnil klimo in ta je takrat delovala, toda na sovoznikovi strani je pihalo še vedno vroče, na voznikovi pa hladno! (zzrok sem tudi kasneje ugotovil)že naslednji dan pa seveda klima spet ni delovala. odpeljal sem se nazaj k električarju in ta je na podlagi barvila ki ga je dodal v klima sistem ugotovil da je kompresor klime popolnoma fuč. vsi deli ki sem jih moral kupiti in popravila, da je avto približno tako deloval kot bi naj, so me stali cca 700€. Tako sem se vrnil v AH Frankolovo in jim zadevo razložil, ter zahteval vsaj delno povračilo stroškov, o tem niso hoteli slišati nič. po nekaj časa trajajočih "pogajanjih" sem raje popustil in odšel. nato sem preveril stanje kilometrov in ugotovil da so jih seveda dobro mero zbili, ker to predsatavlja kaznivo dejanje, sem se odločil svoj denar dobiti po sodni poti!

In po treh letih še vedno prevrtavajo km nazaj.....očitno kazen ni bila dovolj visoka da še vedno to počnejo!!
Takega prasca nemudoma prijavit in sam u arest!!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov