Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

Nakup vozila za cca. 500.000 SIT

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 10:51 am

Zdravo društvo!Zanimam se za nakup vozila za cca 500.000SIT.Pred tem sm imeu bravota pa sm ga prodou in zdej bi si kupu neki druzga najraj 5vrat.Pogoj naj bi biu servo,po možnosti el. šipe,kakšna več oprema pa tut nebi bila odveč.Trenutno niti ne vem kaj si nej ogledam za ta denar tako da bi za pomoč prosu vs kaj bi vi uzeli za ta denar.Za dodatne iformacije vam povem delam prebližno 3k-5k na mesec!skratka avto je več ali mn non stop na cesti.HVALA LEPA ZA INFORMACIJE IN ZA ČS KI STE SI GA UZELI
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
povh
Novinec

Kraj: med ovinki

Napisal/-a povh Ne dec 03, 2006 11:22 am

A bi ti mel dizla, k delaš velik kilometrov?

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 11:44 am

jah to mi je useen kaj mam al mam dizla čeprou bi ga meu raj kukr bencinarja sam če je pa bencinar pa nebi kej preveč močnga uzeu.a maš kej konkretnega u mislih?a poznaš koga da kej tko prodaja?
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
sašo&FIAT
Novinec

Napisal/-a sašo&FIAT Ne dec 03, 2006 12:43 pm

kolega prodaja lantro nekarambolirano in realni kilometri.
nima nobenih problemov in se lepo vozi.

skratka za tak denar super avto

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1163971
www.fiat-klub.si
Slika
SAMO DA JE VONJ PO NAFTI!!!

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Ne dec 03, 2006 12:43 pm

kaj pa je z volvom blo? si se ga naveličal? :lol: malo šale
probaj pogledat za kakšnim dizlom recimo
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1149969
če pa ti ni do dizla pa vzem kaj takega
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1131235

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Ne dec 03, 2006 12:44 pm

Jest bi Bravota vzel za ta dnar. Dost soliden avtk.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne dec 03, 2006 12:45 pm

če je reko da ga je mel pa bi menjal
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 1:05 pm

čao društvo!Kar se tiče volvota je pa tko...ko bi ga le imeu.Avto je od kolegovega očeta in njegou oče mi ga zaupa pa tko naprej-lahko rečem to mi je lahko sm iluzija:D!Kar se tiče volvota je pa to en bolših avtou in kar je res fulll smešn da jih pa ne kradejo:D!drugač pa sam ne vem kaj uzet za ta denar ne nč neki predvsem varčenga ker prej sm meu bravota 1.8gt 113KM in morm povedat ni blo nobenih težau ne nč,naredu sm glavni servis (jermena,vodna pumpa,use filtre,...kasneje mi je počla še prva šipa sm to zamenju nato pa še komplet diske) tako da ko sm avto prodou je biu tak kakor mora da je samo pleh ga je zajebavu.ko sm pač kupovou avto sm pač šu 1 gledat v fužine in je biu živa katastrofa nato pa sm šu v avtohišo MIB AVTO.Avto sm kupovou v džju in sm se lahko rečem mal opeku čene kr oreng!Kilometrou je meu 80k in naj bi bila lasnica ženska 7let.Avto je biu v komisijski prodaji tako da.... js sm si avto na hiter ogledu odpru pokrou,vidu da je mašina suprca nato pa ne vem kaj mi je blo izplaču avto.aja morm povedat notranjost je bla zalo zelo ohranjena.že po 1h ko sm šu mami v službo sm zic dou nazaj da se kolega usede nazaj in veste kaj se mi zgodi... sedež ne stoji več tko kukr mora da stoji,kr pada nazaj... že prvi dan!čez 2 dni z mami odrineva v toplice.ko sva se vrnla iz dopusta sm avto odpelu na servis pač da naredim servis da vem pri čem sm.serviser mi je kasneje povedu da je biu skrajni čs da se naredi servis in mi pokazu jermena-jermena bla popokana.tako da.... v 2.5 mesecih sm naredu z avtom 10.000km kar je za moje pojme ogromno.vsak dan v šolo in domou,po mamo v službo in seveda Jarše-Domžale relacija ker mam iz tm punco,potem valda 1. avto sama planinarjenja z njim-neštetokrat na torjanah,zbilju,parkrat na morju....ja kar se tiče pa lantre sm slišu da ni nobene pripombe čez njo samo me pa zanima poraba?aja pa še neki 1.8 se mi zdi mal preveč a ni reg. kr velika?rumena ibiza mi je ušeć tut,pomoje tok ne pije ene 6-7l samo mi je mal čudna a se vm ne zdi?
višje,močneje,hitreje

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 1:11 pm

joj nepopolno sm napisu!ja avto naj bi imela ženska lastnica 7let in naj bi ga mela samo za v službo.morm rečt da je meu osebno lepo služu ampak avto je biu zbit iz useh konceu ni blo dela na avto da ni biu zbit (straha,boki,vrataodspredi...ni da ni) sm kaj čmo upejmo da je blo to zadnjič!!!kar se tiče pa poraba je bla pa tm okol 10+ če je bla 10 sm biu veseu,kajti samo 1x mi je uspelu narest z povnim tankom 540KM drugač pa vedno 400KM - 450KM.drugač se je pa dal spraut avto na 8l porabe ker ga je novi lastnik spravu sm žou je usoda avta drugače pristala :? !
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne dec 03, 2006 1:36 pm

ja pa saj nisem mislo da mores toto vzeti, pač ibiza z tem agregatom je super avtoček, pa se dost opreme ma za ta denar. avto ne bo veliko pil, pa se veliko bo zdrzal. sam najd solidno ohranjeno. res poglej malo po teh ibizah, ali pa kaksno cordobo se poglej, ker je pac vecja.

lp

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 1:40 pm

To maš prou sm pomoje zelo težko dobiš ibizo dizla vsaj js tako mislm.Sm ta ibiza 1.9tdi 110KM je že kar neki časa gor in me čudi to da še ni prodana?!!!kaj mislš?pr men je tko usak ti reče za 500k dobiš velik avtou a k greš kupovt ugotoviš da je to za avto mal denarja-a ni tko?
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne dec 03, 2006 1:47 pm

ja to je relativno ne. zaj ko sem mal bols pogledu tole ibizo je jas tui nebi vzel. kaksna podobna, pa isci z 90km, ker je to vec kot dosti. vsaj v toledu je blo 90 km dovolj. ibiza pa je manjsa. verjetno lahko dobis solidno ohranjeno za 500k, tudi tdi agregat. zaj ne vem če mas točno 500k al se lahk kaj dodas. problem je k je sao ta na avto.net za ta denar, vsaj taki motor. mogoč pa se malo počakas. al pa si probaj se nekaj nasparat pa bos lazje kaj najdo. drugače pa glej za kaksnimi citroeni saxoji, al pa peugeot 106, al pa kaj takega

lp

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Kraj: Za tretjim ovinkom desno

Napisal/-a polo_gti Ne dec 03, 2006 2:19 pm

Kam se pa ti voziš, da tako veliko kilometrov narediš. Še sam sem cca 2h na dan v avtu pa jih ne naredim toliko v enem mesecu.
Drugač pa malce poglej vw.

lp

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 2:57 pm

Ja avto sm kupu 10avgusta in mi je biu to 1. avto!sami veste kako je če maš prvi avto in ne morš vn iz avta še do city parka se mi ni dal peš pa ga gledam čez balkon pol vm je jasno...vozu sm se pa tko ene 3-5 v ivančni,2x v puli,1x v avstriji,1x na morju-strunjan,atomske toplice+okolica,vsak dan jarše-domžale učasih tut po 2x na dan,vsak dan ruski car po mt v službo pa dam,parkrat zbilje,torjane,... pa že samo centre in zajebancija dobesedno ceu dan v avtu od zjutri pa zvečer domou.Potem je bla šola-vsak dan z njim v šolo+ po mami v ruski car k delam tm pa se nabere.zato sm si pa reku morm mal mn močnega bencinarja oz. dizla kupt pa da ma 5v (ni nujn)!jah ibiza je vredi avto pa tut oblika ni slaba.a kar se tiče vw bi ga pa takoj meu samo ne vem kaj.Gledam polota pa tažko dobiš z kšnim servotom oz. podobno,golf3 je pa vredi.ne vem pošlte kšne ponudbe.Hvala lepa
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne dec 03, 2006 3:02 pm

sej z vw je vse vredu, sam je drazji od seata. sta pa ista. v tem je finta. sej jas bi ti tuji golfe limal pa polote, sao ko je seat isti pa za manjsi denar

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 3:17 pm

jap to maš pa prou a u stvari je to use isto samo značka druga namesto vw seat!a mogoče poznaš koga da bi kej prodaju!prele mi je gor napisu sašo&fiat da ma njegou prjatu hyundaia lantro z malimi kilometri samo me moti mašina k je 1.8 in men se zdi to mal velik če delam kar neki kilometrou.kaj ti menš?Sm golfi 3 so pa tut usi sfu...i če hočš pocen dizla a da je dobr takoj hočejo 1mil.Gledu sm tut kšnga razbitga sm ne vem če se splača pol pa treba skakat gor pa dol stemi popravili pa dele iskt....
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne dec 03, 2006 4:26 pm

Malce sem nesramen do tebe toda zanimam me kje dobiš denar za bencin saj konc koncev ni malo če zračunamo za 3k je to cca 50k/mesec.

lp
Zadnjič spremenil polo_gti, dne Ne dec 03, 2006 4:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

grega88
Novinec

Napisal/-a grega88 Ne dec 03, 2006 4:26 pm

ja japonci so mi vredu saj so znani po tem da so mašine neuničlive samo je pa težko najdt lepo ohranjeno in NEzgonjeno.Bojim se da bo piu dosti olja in bencina :) !
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
polo_gti
Novinec

Napisal/-a polo_gti Ne dec 03, 2006 4:31 pm

grega88 je napisal/-a:ja japonci so mi vredu saj so znani po tem da so mašine neuničlive samo je pa težko najdt lepo ohranjeno in NEzgonjeno.Bojim se da bo piu dosti olja in bencina :) !

Ne, ravno korejci in japonci so varčni, če tako rečem bolj varčni od nemcov po vrh pa imajo še japonci večjo moč.

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov