http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1171231
Malo razvedrila pri prebiranju malih oglasov vedno prav pride PRESS.
Prodam lepo ohranjenega Puntota, z eno-mesečno garancijo na vse mehanske dele. Za več glede garancije me pokličite. Prodajam ga zaradi selitve v tujino (drug kontinent). Kar se tiče tehnike, je vse brezhibno, ravnokar (oktober) menjano olje in vsi filtri. Avto je bil ves čas redno vzdrževan in me ni nikoli pustil na cedilu. Avto izgleda kot nov saj sem ga redno poliral in voskal. Nikoli se v avtu ni kadilo ali prevažalo čudnih stvari. Avto že ima zimske gume in je pripravljen za naslednjih 10 tisoč km. Letne gume so stare eno leto (7mm - profila), tako, da marca ne bi smelo biti drugega kot preobuti avto in se spet vozite naprej. Zadnje zavore so nove (bobni in zavorne čeljusti - Brembo), sprednji diski imajo še 9.9 mm (novi 11mm, menjani pri 80 tkm, torej sem jaz v 60 tkm zvozil do polovice), morali bi biti dobri do 200 tkm, Zavorne ploščice so na 85%. Vozil sem se kot "ata" z avtom, ker mi je bolj kot hitrost glavno, da nekam pridem. Redno si zapisujem koliko prevozim in koliko bencina porabim tako, da vsak pogleda kako se je z avtom ravnalo. Meni Punto porabi 5,7 litra na 100 km in je zaradi tega res super, samo je pa potrebno se malce paziti, zato tudi na avtocesti vozim max. 110, ponavadi pa med 90-100 km/h. Z avtom se vozim izven prometnih konic (dobra stran privatnikov) in torej zelo zelo redko stojim v koloni. Servisi (po navodilih od Fiata) naj bi se delali na 20 tkm, jaz jih delam na 12-15 tkm in pri tem vedno uporabljam polno sintetično olje (5W-40, priporočeno pa je 10W-40). Motor ne pije olja, in prede kot mucka. Menjan je bil tudi celoten izpušni sistem, prejšnji je zaradi let prerjavel. Avto radio je JVC (nov me je prišel 120 k), dodatno sem vgradil daljinsko zaklepanje, pri čemer se da daljinsko odkleniti tudi prtljažnik, kar pride zelo prav, ko imaš polne roke. Skratka, če vas še kaj zanima, le pokličite ali pišit na mail.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov