sonček je napisal/-a:istočasno prodaja sosed golfa 2 avto je drugač uvožen in je letnik 92 po dokumentih pa 86 je črne barve,ima servo volan,ter daljinca ter zatemnjene zadnje luči ceno ima vrjeli ali ne 400.000 sit toda golfa 2 je res brez rje brez pikice rje sedaj pa se odločal al ga naj vzame la ne.
Kaj mu svetujte ?
sonček je napisal/-a:Živjo
Brat ima v lasti golfa 2 d in je letnik 90 TAS sicer ga ke pa sm načenja rja in tud malce motor je slab toda pozim še vžiga normalno (na zečtku k so jutra hladna kadi malce plav in črno ampak se stanje čez čas stabilizira pa neki bosch pumpa pušča min.).
Odločil se je da bi tega golfa prodal ampak štos je v tem, da istočasno prodaja sosed golfa 2 avto je drugač uvožen in je letnik 92 po dokumentih pa 86 je črne barve,ima servo volan,ter daljinca ter zatemnjene zadnje luči ceno ima vrjeli ali ne 400.000 sit toda golfa 2 je res brez rje brez pikice rje sedaj pa se odločal al ga naj vzame la ne.
Jest sem mu reku, da nej obdrži tega golfa 2 do konca in si čez kake par let kup magar trojko TDI.
No sicer sem tud sam mel golfa 2 d toda sem ga prodal in si kupil novejši avto z več opreme in je odličen avto za moje potrebe.
Kaj mu svetujte ?
S|icKeR je napisal/-a:@Mojster Miha: me zanima ktir b**** bi dal za 15let star avto 500k sit. oldtimer ni in še 10 let ne bo. pa je lahko nov zarat mene ne dam tolk za dvojko. pa čeprou sm pristaš vw-ja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov