ban je napisal/-a:the_man je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kaj pa golf?
nov, za 3.5 mio?
Po ceniku je najcenejši golf 1.6 trendline 3.587.000, pol pa računej še na neki % popusta pa pride pod 3.5 MIO.
the_man je napisal/-a:ban je napisal/-a:the_man je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kaj pa golf?
nov, za 3.5 mio?
Po ceniku je najcenejši golf 1.6 trendline 3.587.000, pol pa računej še na neki % popusta pa pride pod 3.5 MIO.
aja, to pa nisn vedo, sam res. hvala ti
am jas bi vzel mazdo.
sebastianl je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:sebastianl je napisal/-a:krucymucy je napisal/-a:Izbor je boren. Ce ze more bit kaj od tega, potem astra.
Kaj pa bi lahko še prišlo pametnega v izbor za ta denar (kakšni francozi in italijančki odpadejo)?
ja nč, če tabolš vn vržeš
Jah italijančki nimajo vsaj po mojem mnenju za to ceno nobenga vredu modela, francozom pa itak ne gre kaj preveč za zaupat.
pi je napisal/-a:sebastianl je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:sebastianl je napisal/-a:krucymucy je napisal/-a:Izbor je boren. Ce ze more bit kaj od tega, potem astra.
Kaj pa bi lahko še prišlo pametnega v izbor za ta denar (kakšni francozi in italijančki odpadejo)?
ja nč, če tabolš vn vržeš
Jah italijančki nimajo vsaj po mojem mnenju za to ceno nobenga vredu modela, francozom pa itak ne gre kaj preveč za zaupat.
če se tako spoznaš na zadeve, nevem zakaj pol sprašuješ po forumu kateri avto priporočamo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov