milankregar je napisal/-a:Sorodnica ima Fiat Punto in ob vsakem obisku pusti na tlakovcu grd oljni madež. Ima nonstop probleme s tesnili, čeprav so jih menjavali še pod garancijo.
ManIAK je napisal/-a:Neuničljiva je definitivno micra... Jaz bi to... Je pa mela sestrična fiesto in je recimo na 2 tanka bencina spila liter olja... Tud rja zna bit problem.. Z drugimi avtami nimam izkušenj.. Pa čimboljši nakup
McLaren je napisal/-a:Ja, pač situacija je taka da si lahko za prvi avto privoščim enega malčka. Za zdej mi je glavno da je zanesljiv, majhna poraba, pa da so servisi kolikor toliko vredu.
Odločam se pa med:
Peugeotom 106
Nissan Micro
Ford Fiesto
Daewoo Matizom
Lancia Y
Fiat Punto
morda Hyundai Atosom
Ker od teh se vam zdi "najboljši, sem pa odprt tudi za druge predloge.
PS: pogoj je max 500.000 - 600.000 SIT
HVALA
the_man je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Neuničljiva je definitivno micra... Jaz bi to... Je pa mela sestrična fiesto in je recimo na 2 tanka bencina spila liter olja... Tud rja zna bit problem.. Z drugimi avtami nimam izkušenj.. Pa čimboljši nakup
-tudi micro se da uničit
-ka je sestrična delala z avtom ne vem, si pa vsekakor zasluzi pivo za ta dosezek
-rja je res problem fordov,tu se strinjam,a ni tako kritično kot nekateri mislijo
moj glas gre ali fordu ali peugeotu.
McLaren je napisal/-a:No, od avta ne rabim nekega udobja. Vsekakor bi rad da je poskočen, pa da mene pa 4 kolege potegne v hrib ko gremo na žurko.
Pa če bi bil praktičen bi blo tud vredu, k dost hodim bordat pa letos bi rad kaj surfat začel.
Hvala za vaše odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov