alanq4 je napisal/-a:Jaz še vedno pravim da tisti, ki sprašuje kak avto je alfa si jo naj ne kupuje.
kakšno svoje mnenje???sonček je napisal/-a:Pa ljudi božji kaj me zdej spet neki tle banate. Kaj napisal sem svoje izkušnje, to je pa tud vse.
lp
Gricko je napisal/-a:kakšno svoje mnenje???sonček je napisal/-a:Pa ljudi božji kaj me zdej spet neki tle banate. Kaj napisal sem svoje izkušnje, to je pa tud vse.
lp
mnenje imaš lahko, ko imaš enkrat avto v lasti, ne pa ko si slišal da je babica od kolega povedala pradedku od kolegice kako se je vnuk od 3tjega soseda pogovarjal s sošolcem o alfah.....![]()
TI sonček pišeš take IDIOTIZME po forumu, da te prosim, da v letu 2007 bolj bereš in se učiš , kakor da pišeš po forumu "tvoja" mnenja in iskušnje!!!
lenivec je napisal/-a:zakaj pa ne?
če gledamo povprečnega študenta ki samo pije in kadi 1 škatlo na dan, bo alfa minimaln strošek v primerjavi z drugim
Maxx je napisal/-a:Moj očka jo ima res pa je da je 1.3 boxer pa dela že par let brez kakršnih kol problemov,pa tud na cest ga ni pusti.Sonček sm mel pa kolege z VW pa so jim avti zelo crkavali,tko da ne glede na znamko če kupiš dober avto in redno vzdržuješ mislim da nebi smelo bit problemov.So pa za Alfo deli tud pocen(bremze itd...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov