lopez je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem novi tu gor,vendar dolgo časa prebiram forume in sem se odločil da vas vprašam za nasvet o nakupu avta,ker bi bil to moj prvi avto,do zdaj sem 2 leti vozil očetovega Daewooja.Že dalj časa se zanimam za nakup Audija A6 2.4 vendar po nasvetih prijateljev,sem se vse bolj odmikal od mašine 2.4......nato sem zagledal Audija A6 2.5 Avant tdi 2001 (150 ali 155 KM) ima veliko opreme,skoraj vso,prevoženih ima 155.000 km.Sprašujem se ali bi bil prevelik rizik kupit dizel motor z toliko prevoženimi kilometri??ter če bi mi znal kdo povedat kako se obnese takšen avto??se ga splača kupit??za informacijo naj še povem da je cena avta okrog 10.000 EUR.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za nasvete....lep pozdrav
Miholl je napisal/-a:@Mirando: Sam nekdo k fura A6 bi mogel met denar za spodobne rezervne dele a se ti ne zdi?
.
lopez je napisal/-a:Če sem vas prav razumel,je boljše da se odločim za 1.9 TDI motor.....a morda kdo ve kakšna je razlika v vožnji med Audi A6 in Audi A4???so mi sicer tudi všeč A4 vendar ne vem kakšne so njegove vozne lastnosti,udobnost,itd.????
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov