ArminLegenda je napisal/-a:Po novem ga baje začnejo delat tudi v Sarajevu, kjer so že pred vojno delal golfe, pa zdaj pred kratkim se mi zdi Fabie
sonic je napisal/-a:Najbolj zanimivo bi bilo videti, golfe iz katerih tovarn ponavadi prodajajo v Nemčiji in Avstriji (predvidevam, da so tam najzahtevnejši kupci?)
Hja, naj bi bila, verjetno v vseh tovarnah. Ampak sem slišal (če seveda drži), da Francozi, zaposleni v Renaultu, zase hočejo cliote iz Novega mesta...Falco' je napisal/-a:kvaliteta bi morala biti enaka, saj jih izdelujejo po določenem standardu.
Haha, pwnedsonic je napisal/-a: Ampak sem slišal (če seveda drži), da Francozi, zaposleni v Renaultu, zase hočejo cliote iz Novega mesta...
sonic je napisal/-a:W|zz, kako si pa kaj zadovoljen z njim, je vse ok?
Če te lahko prosim par besed (tudi na splošno), pa če priporočaš nakup. Kateri motor in menjalnik si pa vzel?
sonic je napisal/-a:Hja, naj bi bila, verjetno v vseh tovarnah. Ampak sem slišal (če seveda drži), da Francozi, zaposleni v Renaultu, zase hočejo cliote iz Novega mesta...
adamovc je napisal/-a:hladni je napisal/-a:5 delajo v mehiki, so jasno povedali. Zato pa so takšne kakšne so.
in kakšne so?
resno, za Evropo jih seveda ne delajo v Mehiki, ampak v Nemčiji, problem s petko za VW pa ni v tem, daje preslaba, ampak da je predobra in zato predraga.
=ZiAn= je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Hja, naj bi bila, verjetno v vseh tovarnah. Ampak sem slišal (če seveda drži), da Francozi, zaposleni v Renaultu, zase hočejo cliote iz Novega mesta...
Vsi clioti iz NM grejo vn noben ne ostane v sloveniji.
Now think about it![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov