Skratka, fotr me prepričuej da nima kej razmišlat, pa blabla ker: Je naš serviser reku da je zelo ok, in on že neb reku, če ne bi bil, ker je avto iz kopra, ma knižco, vse račune vseh servisov, ker ma menjane jermene, je res ohranjen - nima praske, na avtocesti nč ne vleče če spustiš volan, klima dela.
Čeprav pravja prvi lastnik,... je bil ta avto doma v kopru, pol ga je pa zdajšni lastnik vzel, ki pa kupuje in prodaja avte, ampak se je tud vozu z njim, tko da ..to ni lih prvi lastnik a ne...
Avto je spucan u nulo, tud mašina ...a je to dobr al ne ..deljena mnenja, skratka prpravljen je za prodat u nulo.
Ceno je spustu iz 4.300 na 4.100.
Pa prodaja ga en k ga vidm vsake tri dni, in prav da mi šrota že ne bi prodal...
Zdaj pa vi men povejte - pa ne spet da je grd pa to - a je to dobr nakup al ne?
K jz bi tud golfa ampak, če ga kupm kje prek neta, oglasnika,... ne poznam lastnika, ne vem če so km zavrtel nazaj, skratka, nč ne vem o avtu. Torej tvegano... To Thalio je pa vsaj naš serviser rihtal... Da bi pa poznala kšnga k prodaja golfa..ga pa ne.
aja, pa dejmo še oment, da se vozm z neregistriranim avtom (pssst!), k mi je včer zakuhu, ma j***a so no, in ga nočm več registrirat. Skratka , hočm povedat da nima cajta lih tri mesce iskat avto.
Aja, še to - kako za vraga vi vidte pr avtu da so mu zavrtel km nazaj?!
Ok, dejte zdej povedat, a bi vi kupil al vseen ne? Pa ne gledat na lepoto!!!
hvala, Barč