Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

t1kupi
Nov uporabnik

Opel, seat...?

Napisal/-a t1kupi Sr apr 11, 2007 6:14 pm

Lepo pozdravljeni

Naj se pohvalim, da prvič pišem na ta forum :)
Situacija je pa taka: kupujem avto, je čas, da bi si kupu avto! Zdej pa kolebam med corso , pa seat ibiza letnik 01! Bom link prilimal, če lahko http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1273055
No tukaj je en primerek corse. Kilometrov ne bom delal dost, čista študentska uporaba avtomobila :) kok takle avto žre-dizel

rad bi tudi malo večji avto, samo ker bo to moj prvi avto, bom kar na majhnem ostal! Večji avto: poraba večja, gume večje, poraba itd.

Opredelil sem se med tema dvema, kaj vi mislite!
Denarja hm je tam 6500€, samo raje manj ;)

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Sr apr 11, 2007 6:22 pm

opel je dober vendar sem slišal da opli pod blatnikom radijo rjavijo ibize pa nad blatnikom.no če boš hotel avto predelat ti priporočam ibizo.no sicer se pa sam odloči kako pa kaj!!aja:ibiza hitreje crkne kot pa opel ker opel je vendar nemški ibiza pa španska
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Sr apr 11, 2007 6:32 pm

ervin30 je napisal/-a:opel je dober vendar sem slišal da opli pod blatnikom radijo rjavijo ibize pa nad blatnikom.no če boš hotel avto predelat ti priporočam ibizo.no sicer se pa sam odloči kako pa kaj!!aja:ibiza hitreje crkne kot pa opel ker opel je vendar nemški ibiza pa španska

Kake si se pa ti zdaj znebil :bonk
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Sr apr 11, 2007 6:34 pm

Malo je v temo brsna s tej primerjavo o okvarah.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr apr 11, 2007 6:36 pm

ervin30 je napisal/-a:opel je dober vendar sem slišal da opli pod blatnikom radijo rjavijo ibize pa nad blatnikom.no če boš hotel avto predelat ti priporočam ibizo.no sicer se pa sam odloči kako pa kaj!!aja:ibiza hitreje crkne kot pa opel ker opel je vendar nemški ibiza pa španska

Jov si pa vstrelu mimo..

Glede mašine je bolš seat. Ta model seata rad rjavi pri zadnji šipi.

Če bi js izbirav vzamem definitivno ibizo. Opel je opel in je sicer nemc vendar sestavni deli so italjanski.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr apr 11, 2007 6:46 pm

W_Golf je napisal/-a:. Opel je opel in je sicer nemc vendar sestavni deli so italjanski.

Nisi ustrelil mimo (če si ciljal kozla). Zdaj pa nas razsvetli, kateri sestavni deli so italijanski.
lp

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr apr 11, 2007 6:49 pm

če gledaš na prostornino je ibiza večja pa tut bolj priljubljena :idea: denar in pa odločitev pa stoji na tebi pa veliko sreče 8)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr apr 11, 2007 6:49 pm

esem je napisal/-a:
W_Golf je napisal/-a:. Opel je opel in je sicer nemc vendar sestavni deli so italjanski.

Nisi ustrelil mimo (če si ciljal kozla). Zdaj pa nas razsvetli, kateri sestavni deli so italijanski.
lp

Karoserija je italjanska to je 100%, mašinca pa pov pov
(Pa ne govorim v tri dni ker vem iz lastnega prepričanja/izkušenj)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 11, 2007 7:28 pm

sam ti nad mano si pa en velik butl. Ta motor ni niti nemski, se manj pa italianski, amapak je japonski ( isuzu) tk da ne govor neumnosti. In od kdaj je karoserija italianska??? aja, btw marsikatera corsa je sestavljena v spaniji tak da sta oba spanska na nek način :D Drugic, ta corsa NE rjavi, tretje tud ta ibiza ne rjavi. kar se Corse tiče, ta motor, samo s turbino ( 75 konjev), zre dobe 4 litre na relaciji, tak da ta zre pomoje se manj oziroma ene tolko. Kar se pa ibize tiče, nisi povedal kak motor te zanima, sdi al tdi?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr apr 11, 2007 7:32 pm

Aja če boš Opla kupo ti še to povem: Opel nena nikdar crkne,on si samo malo počine :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Sr apr 11, 2007 7:35 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Aja če boš Opla kupo ti še to povem: Opel nena nikdar crkne,on si samo
malo počine :lol: :lol:

ha ha ;)
VIVE LE SPORT

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 11, 2007 7:35 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Aja če boš Opla kupo ti še to povem: Opel nena nikdar crkne,on si samo malo počine :lol: :lol:

:lol: , opel tak nikol ne crkne ker prej zarjavi :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr apr 11, 2007 7:39 pm

speedfreak je napisal/-a:sam ti nad mano si pa en velik butl. Ta motor ni niti nemski, se manj pa italianski, amapak je japonski ( isuzu) tk da ne govor neumnosti. In od kdaj je karoserija italianska??? aja, btw marsikatera corsa je sestavljena v spaniji tak da sta oba spanska na nek način :D Drugic, ta corsa NE rjavi, tretje tud ta ibiza ne rjavi. kar se Corse tiče, ta motor, samo s turbino ( 75 konjev), zre dobe 4 litre na relaciji, tak da ta zre pomoje se manj oziroma ene tolko. Kar se pa ibize tiče, nisi povedal kak motor te zanima, sdi al tdi?

bult si ti, pejt pa mal preglej zgodovino opla.
Zakaj pa misliš da tk rusta, a?
Dj pametnjakovič mal utišaj...
Pa 4 litre ne govori pravlic mater si tumast ei.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 11, 2007 7:45 pm

W_Golf je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:sam ti nad mano si pa en velik butl. Ta motor ni niti nemski, se manj pa italianski, amapak je japonski ( isuzu) tk da ne govor neumnosti. In od kdaj je karoserija italianska??? aja, btw marsikatera corsa je sestavljena v spaniji tak da sta oba spanska na nek način :D Drugic, ta corsa NE rjavi, tretje tud ta ibiza ne rjavi. kar se Corse tiče, ta motor, samo s turbino ( 75 konjev), zre dobe 4 litre na relaciji, tak da ta zre pomoje se manj oziroma ene tolko. Kar se pa ibize tiče, nisi povedal kak motor te zanima, sdi al tdi?

Tko mimogrede mam opla sam, in to celo corso tk da STFU, ki me gres ze na falus. Zgodovina opla, pa si ti fuknena al kva ti manjka? Opel ze rusta tm do nekje 99 letnik, pol pa ne več, ampak fiat že prej ni rustal če smo že pri italianski karoseriji.

Pa ja, zre dobre 4 ( 4.3 če smo natancni) na relacijo in nezno voznjo, v povprecju pa vec k 5 tud ne bi smel zret ( deci gor dol da ne bos si kej spahnu na podrobnostih). zdej pa utihn.
Zadnjič spremenil maniaxxx, dne Sr apr 11, 2007 7:51 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
mihhec
Novinec

Napisal/-a mihhec Sr apr 11, 2007 7:46 pm

Definitivno kupi opla,ker ibiza ima nekam pusto armaturo in je dolgočasna. Drugače pa corsa disel po mojih izkušnjah ne žre veliko. tm do 5,5 litra pa lahko skos na polhn gas furaš pa maš še klimo skos vžgano. Sicer pa pri varčni vožnji tja do 4,5 litra.

LP

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr apr 11, 2007 7:53 pm

speedfreak je napisal/-a:
W_Golf je napisal/-a:

Tko mimogrede mam opla sam, in to celo corso tk da STFU, ki me gres ze na falus. Zgodovina opla, pa si ti fuknena al kva ti manjka? Opel ze rusta tm do nekje 99 letnik, pol pa ne več, ampak fiat že prej ni rustal če smo že pri italianski karoseriji.

Pa ja, zre dobre 4 ( 4.3 če smo natancni) na relacijo in nezno voznjo, v povprecju pa vec k 5 tud ne bi smel zret ( deci gor dol da ne bos si kej spahnu na podrobnostih). zdej pa utihn.

Mimogrede tako obnašanje ni za na forum.
Pa neda se mi kregat stabo, če pa bi že ras ti lahko dam par slikic ko so novejši opli(l2003-04) že kr lepo zarustani. PA OPELI IMA ITALJANSKI PLEH!!!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr apr 11, 2007 8:07 pm

tvoje obnašanje ni za na forum, pravzaprav ni za nikamor ampak to je tvoj problem, men dol visi zate, slikce pa bi le prosil, da vidm ka me čaka... :P

Važn da je vw zakon :roll:

_Wrath_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Wrath_ Sr apr 11, 2007 8:10 pm

W_golf ti pa si zares konkretno butast "italjanski" d****, ziher nisi niti 17 star pa tam kolege poslusas, ko se pogovarjate ker bo dal hujsi izpuh na skuterja in ker avto mu bo foter dal za furat, ko bo naredil izpit!

t1kupi
Nov uporabnik

Napisal/-a t1kupi Sr apr 11, 2007 8:12 pm

hellow, ne se kregat, ker če ne bom prosu moderatorja, nej red naredi :D

Drugač pa sem gledal ibiza 01: 1.4 ali 1.6, ker imajo spremenljive cene, samo vem da žrejo dost v primerjavi z corso! Tako, da sem se kar na Corso usmeru, če kdo pozna kakšnega ki prodaja, se javim. Gledam pa 1.3, 1.7 dizel ali pa 1.4 bencinar! letnik naj bi bil 02 naprej, pa za mal denarja
Mi še znate svetovat na kaj naj pazim?

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Sr apr 11, 2007 8:17 pm

_Wrath_ je napisal/-a:W_golf ti pa si zares konkretno butast "italjanski" d****, ziher nisi niti 17 star pa tam kolege poslusas, ko se pogovarjate ker bo dal hujsi izpuh na skuterja in ker avto mu bo foter dal za furat, ko bo naredil izpit!

hja na tvojem mest neb tko govriv
Foter sm ti lahk tk da ne srat..
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov