Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

montblanc
Nov uporabnik

c3 pluriel pomoč-nakup

Napisal/-a montblanc Pe apr 13, 2007 9:39 pm

Zanimam se za nakup c3 pluriel, zato kakršnikoli nasveti in napotki zelo dobrodošli. Na kaj je treba bit še posebej pozoren oz. šibke točke!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe apr 13, 2007 10:14 pm

Pozoren moraš bit na to, da ne teče noter kar rado pri mnogih. Vem pa za enega ki ne teče noter je pa sicer oranžen. 100% pa ne teče noter in je avto vredu...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN So apr 14, 2007 1:18 am

xandrej je napisal/-a:Pozoren moraš bit na to, da ne teče noter kar rado pri mnogih. Vem pa za enega ki ne teče noter je pa sicer oranžen. 100% pa ne teče noter in je avto vredu...

Ja avto je skret, kar se funcionalnosti tice. Raje kupi pezota 206cc pa bos blj zazgal na vasi kot s flurielom. Ce ga mislis imet samo za sminkirat je vredu, takoj pa ko je avto enkrat za vsakdanjo uporabo nima smisla. Po mojem mnenju eden izmed najvecjih karoserijskih flopov pri citroenu, raje kupim 25 let starega meharija, ki ima duso.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim So apr 14, 2007 6:02 am

dobro premisli, če ti koncept tega avtomobila res ugaja.
70 kilski loki za streho, ki jih moraš puščati doma v garaži, strah pred nalivom ali pa v prtljažniku voziti cerado za pokrivat toplo gredo s paradajzom na domačem vrtu? ne vem, no.
saj ne rečem, avto zgleda kul, ampak s to streho so pa francozi definitivno brcnili v temo.
lp pilgrim

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So apr 14, 2007 10:17 am

Ta avto je sekret, notri teče, nepraktičen v primeru popoldanskih neviht (ko niti eno uro vnaprej ne moreš predvidevati kakšno bo vreme, plastika v notranjosti - predvsem sredinska konzola med sedežema je katastrofalno sestavljena in če jo bolj močno primeš, ti kar ostane v roki. ;)

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So apr 14, 2007 10:43 am

Če bi že bil prisiljen v nabavo takšnega avtomobila,bi si kupil kakšnega CC-eja....oz.avto,ki ima streho :lol: !!V našem kraju je imela ena ženska takšnega in ga je v roku 5mesecev prodala....vzroka ne vem zakaj...sklepam,da zaradi nepraktičnosti!!!

Uporabniški avatar
pety
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pety So apr 14, 2007 1:16 pm

pozdravljen,
smo meli mi takšnega pluriela doma. lep je bil, nežno modre metalik barve in vse je bilo vredu prva dva meseca, ko ni bilo dežja. drugače pa se je žena samo jezila, ker je streha puščala pri lokih in to tako zelo, da so bili sedeži čisto mokri. seveda sva ga peljala na servis, saj je bil čisto nov, ampak sva žal ugotovila, da se na najinem avtu samo učijo. in tako je stal 3 mesece na servisu, ker je bila streha narobe vgrajena, čakalna doba za dele pa je katastrofalna. in ko sma ga dobila nazaj je še bolj puščal kot prej. v glavnem katastrofalno, več lahko prebereš na kakem nemškem forumu. vsi po vrsti spuščajo. in še nekaj: streha se je dvakrat pokvarila, da ga nisva mogla zapret- neka vodilca so se polomila. dobro, da sva bila takrat blizu doma, drugače ne vem kaj bi storila če bi naju dobil dež. zdaj imava megana ccja in lahko povem, da sploh ni primerjave. res ne.
no, imela sva ga leto dni, od tega kake tri mesece doma, ostalo je prestal na servisih. z garancijskimi zahtevki pa večni problemi, zato sva ga prodala. in žena ga ne bi nikoli več kupila. res nikoli.
ti pa se sam odloči, ampak sto stvari je, ki ti jih na servisih ne bodo nikoli priznali. preden sva ga kupila, nama je namreč prodajalec zatrdil, da streha ne spušča. potem, ko se je napaka ugotovila, je rekel, da naj ga pač postavima pod streho.
upam, da se boš pravilno odločil
lp
Renault še ni slabega avta naredo.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So apr 14, 2007 4:58 pm

pilgrim je napisal/-a:dobro premisli, če ti koncept tega avtomobila res ugaja.
70 kilski loki za streho, ki jih moraš puščati doma v garaži, strah pred nalivom ali pa v prtljažniku voziti cerado za pokrivat toplo gredo s paradajzom na domačem vrtu? ne vem, no.
saj ne rečem, avto zgleda kul, ampak s to streho so pa francozi definitivno brcnili v temo.

So bili pa prvi in najbolj korajžni. Jaz ga itak ne bi imel.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So apr 14, 2007 9:04 pm

Ker mi moderator Joie de vivre! že spet na zasebno sporočilo grozi, da me bo poslal v banovce, ker baje govorim neresnice o Citroenu Pluriel, ga tukaj še javno pozivam, naj se enkrat vsede v ta avto in se sam prepriča o njegovi nekvaliteti. ;)

Meni plastika še ni padla iz rok, ker si tega nisem upal preveriti, se je pa to zgodilo že na nekaj testih, ki sem jih videl (so novinarji začeli že skoraj nalašč razdirati avto). Recimo na DSF, oddaja Motorvision, imeli so test kabrio vozil in se je lepo videlo, kako nekvalitetna je izdelava notranjosti.

Če kdo najde posnetek, bo tudi dobrodošlo, jaz ne mislim spet nič dokazovati nejevernim Tomažem, ker sem se že prepričal na lastne oči, kdor pa ne verjame, pa si naj sam nekje izbrska posnetek oddaje. Pa še sporočilo iz teme na pluriel.de , kjer se je prav tako odvila debata na razpadanje notranjosti v Plurielih. ;)
Priponke
Snap1.jpg

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej So apr 14, 2007 9:31 pm

Pa ti si doktor znanosti človek ej....

Ded je vpraša na kaj naj bo pozoren dobij je odgovor, da na točenje strehe eni pa so spet pametni ko satani. Pa vedno eni in isti... :roll: :roll: :roll:

montblanc
Nov uporabnik

Napisal/-a montblanc So apr 14, 2007 10:53 pm

Vsem hvala lepa za odgovore in mnenja, še dobro, da sem koga vprašal, ker bi avto stal cel cajt pred blokom, v akvariju pa se glih ne bi rad vozil na okrog. še enkart hvala!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne apr 15, 2007 12:31 am

milankregar je napisal/-a:Ker mi moderator Joie de vivre! že spet na zasebno sporočilo grozi, da me bo poslal v banovce, ker baje govorim neresnice o Citroenu Pluriel, ga tukaj še javno pozivam, naj se enkrat vsede v ta avto in se sam prepriča o njegovi nekvaliteti. ;)

Meni plastika še ni padla iz rok, ker si tega nisem upal preveriti, se je pa to zgodilo že na nekaj testih, ki sem jih videl (so novinarji začeli že skoraj nalašč razdirati avto). Recimo na DSF, oddaja Motorvision, imeli so test kabrio vozil in se je lepo videlo, kako nekvalitetna je izdelava notranjosti.

Če kdo najde posnetek, bo tudi dobrodošlo, jaz ne mislim spet nič dokazovati nejevernim Tomažem, ker sem se že prepričal na lastne oči, kdor pa ne verjame, pa si naj sam nekje izbrska posnetek oddaje. Pa še sporočilo iz teme na pluriel.de , kjer se je prav tako odvila debata na razpadanje notranjosti v Plurielih. ;)

Pa kaj ti grozim, čudak jedni? Glede C3 se popolnoma strinjam, avto ne dihta in fertik. Prijavljaš me moderatorjem in opravljaš med forumaši. Bolj me jezi tvoja tišina v temi o C5, kjer si lagal in klevetal, zdaj pa nadaljuješ svojo antifrancosko hajko na drugih temah. Si ena reva manipulantska in še ena najmanjša napaka in letiš v Banovce, für immer.

Eh, poslal te bom kar takoj. Pozdravi mi Hajduka. LP, Martin

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Ne apr 15, 2007 2:24 am

Jah no, jaz kaj več kot sedel par minut v tem avtu nisem, ampak me je kar presenetila nekvalitetna plastika in izdelava nasploh. Vse česar sem se dotaknil se je majalo in škripalo, ročko na vratih sem mislu da bom odlomil, ko sem jih zaprl... čist drugo kot recimo C4, pa tudi navaden C3 je boljši. Če pa poleg tega še pušča...

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Ne apr 15, 2007 5:14 am

montblanc je napisal/-a:ker bi avto stal cel cajt pred blokom

še en razlog, da si dobro premislil in si, kolikor presodim iz tvojega posta, premislil. kam bi v bloku dajal tista loka, medtem ko bi užival v vožnji z vetrom v laseh?
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Ne apr 15, 2007 9:06 am

Saj lahko tudi z loki uživaš.

Kljub slabemu dihtanju je treba Citroënu priznati vsaj pogum. Avto je že zdaj klasik, če ne drugega, čez 10,20,30 let pa bo iskana roba. Danes je to pač avto za mediteransko klimo, tam jih tudi največ prodajo.

Dyane, Spaček, kaj šele Mehari, tudi niso prav prepričljivi v dežju, za v avtopralnico pa rabiš plavutke in masko...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne apr 15, 2007 9:46 am

moja mami je odvetnica in smo se dolgo časa zafrkavali s tožbo, ko je stranka kupila novega C3 pluriela. Avto je ob vsakem dežju puščal kot ribežn, vse je zamakalo, povsod vlaga, nič zatesnjeno, v glavnem jeba. Pa še živčne zlome je pol skor doživljala ker se je vse tok vlekl, so se tok časa izmikal plačilu, da je blo za popi*dit.

Drugače kako je s plurieli na splošno pa ne vem

lp
Slika

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne apr 15, 2007 11:46 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Eh, poslal te bom kar takoj. Pozdravi mi Hajduka. LP, Martin

V naslednjo rajžo ko bom šel skozi poljansko dolino, te moram povabit na pivo, si res faca.
Joie de vivre! je napisal/-a:Kljub slabemu dihtanju je treba Citroënu priznati vsaj pogum. Avto je že zdaj klasik, če ne drugega, čez 10,20,30 let pa bo iskana roba. Danes je to pač avto za mediteransko klimo, tam jih tudi največ prodajo.

Dyane, Spaček, kaj šele Mehari, tudi niso prav prepričljivi v dežju, za v avtopralnico pa rabiš plavutke in masko...

No ja, ce sem malo nesramen, so citroenovci kar zelo pogumni, ne pa prevec kvalitetni, ampak ce pogledamo nazaj, je vecina njihovih vozil legendarna, foter se danes sanja o amiju, ceprav mu je stalno kuhal. Cez 20let pa bo sigurno pluriel iskana roba, proizvodnjo so najbrz ze ustavili, ali kako?

Lp, AXioN!

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne apr 15, 2007 11:59 am

Meni ni jasno kako lahko dajo tak avto sploh v prodajo ?
Pri vseh testih, ki jih naredijo, so 100% vedeli, da pušča.

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Ne apr 15, 2007 1:21 pm

Ne puščajo VSI jih pa res dosti sploh prve serije. Sedaj so stvari porihtali. MOja soseda ga ima nikoli v žilvljenju kaplje vode noter... Odvisno saj pravim. Če ga kupuješ idi v avtopralnico 4x naenkrat pa boš videl če pušča. Če ne si zmagal. Pa ne glih prve serije nabavit če že.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 5 gostov