ančka je napisal/-a:Pozdravljeni!
Na vas se obračam po pomoč,ker sem nekak prepričana da mi edino vi lahko pomagate. Namreč moj fant ima zadnje čase velike probleme s svojim avtom in že resno razmišlja o menjavi. Seveda je kupit rabljen avto kar tvegano, zato zelo razmišlja o novem (no sj tud to je tvegano). In zarad omejenih finančnih sredstev si lahko privošči samo cenejši avto. In Chevrolet je zelo poceni. pa me zanima kakšne izkušnje mate kej vi, al ste kej slišal kakšen je ta avto, al je kej velik težav z njimi, zakaj so recimo tko zelo poceni.
Res bi vam bila hvaležna za vsakršne informacije, ker drugače niti ne vem kje vprašat za to znamko, ker jih je v Sloveniji po mojih opažanjih zelo malo in ne poznam nikogar, ki bi ga imel.
tko da če se komu da kej napisat, pa kej ve o tej znamki, lepo prosim da napiše.
no lep pozdrav

Gre za t.i. "low budget" avto - torej nizko cenovni razred. Kar na eni strani pomeni nizko ceno, na drugi strani pa tudi temu primerno (beri : ceneno ) vsebino. Ali drugače : dobiš kar plačaš.
Svetujem, da avto pogledata, testirata ... in če je OK, potem je zaželet zgolj srečno vožnjo.
Osebno nisem ravno navdušen nad takšnimi "low budget" avtomobili - držim se načela "nism tako bogat, da bi kupoval poceni"
In bi raje kot recimo AVEO za okrog 10.000 EUR izbral TOYOTO YARIS z osnovnim motorjem in opremo TERRA +, ki ima vse najnjujneše "igrače" oz osnovni nivo opreme sodobnega avtomobila - ABS + BA (sistem za pomoč pri zaviranju v sili) + ABD (el. porazdelitev zavorne sile), klima, el.stekla, dal. centr zaklepanje, radio, po tretjinah deljiva + pomična zadnja klop, ... ipd.
Model je veliko bolj "svež" kot AVEO, saj je na trgu vsega leto dni, tudi v splošnem gre za sodobnejši, naprednejši ... skratka boljši avto, določena oprema, ki je na voljo serijsko pa pri modelu AVEO dvomim, da je sploh na seznamu doplačil. Svetujem ogled + testno vožnjo - predvsem primerjavo z AVEO-m
Izberita pa jasno tisto, kar je za vaju na kratko "naj"
LP