seat je napisal/-a:Ja mojster miha res sm frišen v svetu "zgoraj brez"
In že od nekdaj sem bil zagret za svet zgoraj brez

(cabrio mislim)
Zj gledal sem tudi P307 ampak mi nekak ne diši ćeprav je cena primerljiva pa oprema tudi.
Me zanima pa tudi konkurenca in kaj priporočate.
astra mi je vizuelno zlo "IN" zato pa sprašujem kako se obnese in kako so kaj motorji.
Ker vsi vemo,da se Oplov drži slab sloves glede same rje sam mislim,da so zj zadevo popravili ali pač....
Konkurenca ? Jah treba je najprej vedet kaj natančno želiš
Rešit moraš recimo dileme kot so
- C-C ali klasičen kabrio (platnena streha)
- bencin - dizel
- velikost avtomobila - torej ASTRA, EOS ipd., ali AUDI 4 cabrio, BMW serija 3 ipd, ali ...
- nov - rabljen
- ipd.
Ko boš te dileme rešil preprosto zapiši - pa bomo še kakšno rekli
Osebno :
- če gre za novega ali testnega potem vzamem EOS - res je dražji od konkurence - po mojem prepričanju ravno toliko kolikor je v seštevku lastnosti boljši -izdelava, materiali ... ipd.
- če obstaja opcija rabljen potem sm v veliki dilemi : BMW serije 3 - 323 ali AUDI A4 2,5 TDI. BMW ima "ubijalsko" lep in ušesom prijeten glas, vrhunsko vodljivost, zadnji pogon ipd - skratka avto za nekoga, ki zna, zmore in želi uživat ... predvsem pa se lahko poživžga na tistih nekaj več litrov porabe - AUDI je druge sorte - boljši je v kombinaciji poraba-zmogljivosti ter seveda za nekoga, ki ceni oz prisega na sprednji pogon - če bi moral zgolj enega potem BMW - j***š porabo - enkrat se živi
Svetujem testno vožnjo - ASTRA :EOS: BMW : AUDI - da boš videl kako različni so lahko avtomobili "zgoraj brez" - izberi pa jasno cabrio, ki je zate "naj"
LP