S|icKeR je napisal/-a:jz bi zamenjal. samo vedi da z 1.8 in prižgano klimo ne boš pršu pod 9.5 porabe. kdor ti pravi da je manj laže!
zuzek je napisal/-a:zamenjaj, ni vse v tem koliko spije. ohranjenost drugega avta je veliko boljša!
S|icKeR je napisal/-a:jz bi zamenjal. samo vedi da z 1.8 in prižgano klimo ne boš pršu pod 9.5 porabe. kdor ti pravi da je manj laže!
S|icKeR je napisal/-a:pa ma ta prijatelj vw-jevo 1.8 90km mašino brez ajnšprica? avto ni zmahan, ma sicer 250jurjev, ampak je biu skoz v dobrih rokah in redno servisiran. poznam zgodovino. nisem najhitrejši, najpočasnejši pa tut ne. men pije na 14kah 9.4, na 16kah 10.6, če ga res ful šparam in zanč ko sm šu na Wsee ko smo se pelali 120 po avtocesti pa je pršlo na 9.3. tko da noben me ne bo prepričal da ta mašina pije pod 9, nikakor pa ne pod 8!
S|icKeR je napisal/-a:pa ma ta prijatelj vw-jevo 1.8 90km mašino brez ajnšprica? avto ni zmahan, ma sicer 250jurjev, ampak je biu skoz v dobrih rokah in redno servisiran. poznam zgodovino. nisem najhitrejši, najpočasnejši pa tut ne. men pije na 14kah 9.4, na 16kah 10.6, če ga res ful šparam in zanč ko sm šu na Wsee ko smo se pelali 120 po avtocesti pa je pršlo na 9.3. tko da noben me ne bo prepričal da ta mašina pije pod 9, nikakor pa ne pod 8!
rover416 je napisal/-a:v vsakem primeru je tu mach poraba za 1.8 motor 9 l pa recte kar cte
Nixxon je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:v vsakem primeru je tu mach poraba za 1.8 motor 9 l pa recte kar cte
Word.
Moj 1.8 pije od 7,6 do 9, neke normalne vožnje. Morte vedet da 1,8 mašina v povprečnem avtu je daleč od športnosti. Če pa gonte svoje avte tko kot vidim folk po avtocesti, ki z 1,2 mašinami gonjo 150+, potem pa verjamem od kje vam take astronomske porabe.
fušar je napisal/-a:še kakšen nasvet
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov