f.taunus je napisal/-a:2.5 V6 imaš dve različici. ST24 s 170KM in ST220 z nekaj čez 200 konji. Je pa v Sloveniji kar redek model, je pa isti motor tudi v Cougarju, na www.ford-team.si popvrašaj o porabi in izkušnjah.
Gen|uS je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:2.5 V6 imaš dve različici. ST24 s 170KM in ST220 z nekaj čez 200 konji. Je pa v Sloveniji kar redek model, je pa isti motor tudi v Cougarju, na www.ford-team.si popvrašaj o porabi in izkušnjah.
Če se ne motim je ST220 3.0V6 motor in je samo v novejšem modelu mondeota.
@8Damian8: Kaj to gledaš do letnika 2000 al po tem letniku, ker je motor s to oznako v obeh modelih
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:bass je napisal/-a:ST220ka, metalik črna in z bordo rdečimi usnjenimi recaroti je zelo lep avto. Ni pa to mašinca za ovinke.
hehe...res ne? si ga že vozil? Kakšne bedarije preberem tukaj! idea:
PS: mondeo ST220 ma 220 konjev.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
... lahko se ubiješ tudi z hrano , pijačo, drogami ... daj kaj bolj uporabnega napiši saj po 18 letu ko lahko polagaš se smatra da si že zrel ... torej vsak se odloča sam kaj bo iz sebe napravil vprašal pa te je po tehničnih podatkih - poraba vzdržljivost značilnosti ...phoebus je napisal/-a:Ali pa kolono za sabo...saj poznaš tisti plakat...
bass je napisal/-a:{B}3[A]S[T]!_X™ je napisal/-a:bass je napisal/-a:ST220ka, metalik črna in z bordo rdečimi usnjenimi recaroti je zelo lep avto. Ni pa to mašinca za ovinke.
hehe...res ne? si ga že vozil? Kakšne bedarije preberem tukaj! idea:
PS: mondeo ST220 ma 220 konjev.
Vozil sem navadnega mondeota, pa je tanker, domnevam da st220 ni čudežno lažji in pa krajši...![]()
Mi je pa mondeo drugače všeč, veliko oompf-a za malo denarja.
Pred kakim letom dni sem na porsche LJ videl rabljenega takega st-ja(ravno črnega z bordo recaroti), cena je bila 3.990.000sit za l. 2003, kar je za ta paket po mojem mnenju malo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov