Nejko87 je napisal/-a:popije od 7-10..
min. sem imel 6,6
max 11
razen avtocesta kjer dobiš tistih 210-215 na 7500obratih (rdeče polje včasih celo blokada)
takrat kazalec vidno pada...
drugače pa na avtocesti pod 5000 obr to je nekje do 150kmh pije zanimivo malo (cca.dobrihnad tem obrati pa po moji oceni x2
kaj naj ne pričakuje preveč?
to je rallye!
to more bit tko, čimlažji, čimbolj osnoven... zabaven...
če hočeš luksuz(kolikor pač premorejo servo,klima,centralc,šipe,airbagi,abs itd) + strupek kupi s16
moj ima še stekla na roko
1.6 8v je neuničljiv motor! kdor bo trdil drugače se mu lahko samo smejim v glavo
do sedaj je v mojih rokah že 50k km, sicer počakam da se počasi vse segreje, in po koncu lepo ohladi, vendar nimam nič kaj lepe vožnje - saj me kdo tle pozna naj povejo... pa motor dela brez večjih problemov!
res je da sem ob nabavi menjal teflone.. ampak avto mi na 10.000km popije nekje 1/4 olja na šibki... se pravi da nekje dobra 2 deci.
olje mu dajem total future 9000 5/40
ta motor vleče od 1000 do 7000obr skoraj enakomerno
navora ima (sploh v kombinaciji s supersprintovim kolektorjem) ogromno - za tak avto...
s16 je pa bolj visoko turažna mašina...
lp
Krown je napisal/-a:Imam to priložnost, da se z Nejcovim Peugeotom lahko večkrat peljem, pa morm pohvalt avto. To je ko igrača iz kindr jajčka, majhna,lahka ampak mašino ima pa odličnoKar se porabe tiče, pa vsaj kolikor je meni znano ne "popije" zlo velik.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov