AVX je napisal/-a:Kupujem en mali avto z malo ccm, ki malo popije bencina. Popravilo je poceni in se lahko izvede v večih primerih doma. Da ima v mejah normale prevoženih kilometrov gledam približno do 120 tisoč. Pa da rja ne buta povsod in da ima nekaj styling potenciale, ker ga ne mislim registrirat prej kot v 2 letih. Kaj mi priporočate.
Razmišljal sem malo o cliotu 1. So kar vzdržljivi avteki. Poznam enega ko ga je kupu od stare babice, ki se je vozla samo do trgovine in nazaj prevoženih am 22 tisoč. Letnik 96. Zdaj pa tako veste kako stare mame vozijo, zdaj ko ga ma ta ga pa pelje čez ta hude grabne, ga turira pa mu še ni čisto nič crknalo. Vse še dela normalno. Kolikor sem bral veliko uporabnikov tega foruma ne mara cliotov, nevem zakaj, ker so francozi?
phoebus je napisal/-a:Ah kak proton, lepo te prosim. Žre, kje bo dobil dele, kaj bo ko bo udarla rja, kdo ga bo šeraufal?
Sam bi res priporočal kakega starega cliota, AX-a (AX D mogoče za žep), petico (če dobiš dizla), saj so to avti ki so zanesljivi, jih zna šeraufat vsak, pijejo malo in imajo neskončno poceni dele.
Mogoče bi pogledal staro 205, ki je sicer slabša od vseh naštetih po mojem mnenju, je pa pocinkana.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov