fičfirič je napisal/-a:OffTopic: mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti dynocharts od stock avtomobilov? Iščem a ne najdem.....
turtle je napisal/-a:fičfirič je napisal/-a:OffTopic: mogoče kdo ve kje bi se dalo dobiti dynocharts od stock avtomobilov? Iščem a ne najdem.....
Kaj si mislu to mogoče? http://www.rototest.com/index.php?DN=33&List=A-B
... pol si pa ti kupi tistega 75 km, ki bo verjetno dovolj za Vti-ja ali Polo GTi za Type-R :PŠtrubelj je napisal/-a:najbrš misliš 1.6 VTS anesam mi ni jasn kakšne konje majo to pr hondi, za 1.4 90KM je en reku da gre polo 60km isto... to je men čist skregan z logiko...
...Kar se spomnem Vti-ja, ki ga je imel pred leti kolega Bembič je šel zelo dobro kar se tiče moje ki je navadna 1.4i gre slabo a vseeno bolje kot Polo 1.4 60 km (je pretežka karoserija premala kubikaža z premalo konjev) se pa da lepo vozit in pije praktično 0 tako da kar ne da - ne vzame ... žal mi je samo da ni 1.5 V-tec ...fičfirič je napisal/-a:Dj Mad pa ti povej k vidm da voziš Hondo če je res kaj na tem?
Štrubelj je napisal/-a:najbrš misliš 1.6 VTS anesam mi ni jasn kakšne konje majo to pr hondi, za 1.4 90KM je en reku da gre polo 60km isto... to je men čist skregan z logiko...
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov