AXioN je napisal/-a:Poznam lastnike najmanj 6ih coradotov. Me pa bolj zanima koliko si resen glede nakupa, pa kako bos uporabljal avto, ker ce bo navaden daily fahrer, bo tisti plavi za 2500 najboljsi zate.
Ce si pa pripravljen it v nemcijo po njega ti lahko pomagam, pri ostalih informacijah, pa mislim da ti lahko zrihtam papirje za slovenskega v roku 14dni.
Dobro si preberi une clanke, ki sem jih kopiral iz drugega foruma. Malce se se pozanimaj, da bos sploh vedel kaj kupujes.
lp
Ne nisem pritiskač na plin in frajer, avto bi imel bolj za dušo. mehanično bi skrbel za njega 200%, tisti plavi tudi zgleda z 5kg kita na vseh koncih, sem že videl enkrat na avtosejmu, ampakna pretiravam, ko je na levem boku bila 10 mm debela špranja, ko je kit odpadel, prodajalec se ni potrudil niti prikriti.
Avto mi je všeč že od malih nog, vendar so bili takrat še ohoho dinarčkov, jaz imam pa tudi kamaj peto leto izpit. Ga je imel en bljižni sosed ki je bil star čez 50 in mislim da prvi lastnik, ki ga je imel za dušo, vsak dan se je vozil mimo mene in ni šel pomoje nikoli v rdečo polje

škoda da je šel prezgodaj.
@AXioN za kako pomoč če bi jo potreboval bi bil zelo hvaležen.
A lahko še kako informacijo koliko okvirno pride zavarovanje in cestnina za G60 vagen
lp, hvala