zanima me, kaj je takega, na kar moram biti pozoren, če bi hotel kupiti Rover-ja, letnik cca. 2000? govorimo o navadnih osebnih avtomobilih, ne terencih.
hvala

Dreamliner je napisal/-a:LP!
zanima me, kaj je takega, na kar moram biti pozoren, če bi hotel kupiti Rover-ja, letnik cca. 2000? govorimo o navadnih osebnih avtomobilih, ne terencih.
hvala
schaky je napisal/-a:rovera ne priporočam. če ti slučajno kaj crkne al pa maš kako prometno je dele zelo težko dobit al pa so ful dragi. tovarna rover je namreč propadla. drugač pa so kar zaneslivi avti.
schaky je napisal/-a:rovera ne priporočam. če ti slučajno kaj crkne al pa maš kako prometno je dele zelo težko dobit al pa so ful dragi. tovarna rover je namreč propadla. drugač pa so kar zaneslivi avti.
alexmazda je napisal/-a:torej, če že o roverju govorimo letnik 2000:
rover 75 je produkt BMWja, ki je tekmoval z jaguarjem xj, ker ni smel biti v konkurenci z bmw serijo 3 in serijo 5!
rover 55 je tudi produkt BMWja, tekmoval je z opel astro, focusom in golfom.
torej, a je BMW - rover slab avto?
nato se je leta 2000 rover razdelil na 3 dele: MG rover group(je bil zaseben del), Mini (BMW) in Land Rover(Ford).
nato je leta 2005 MG rover group postal insolventen in se je prodal Nanjing Automobile Groupu, zgodba pa se je končala z nakupom znamke Rover s strani Forda, ki je tako zaščitil ime Land Rover in je še danes del Roverja... ker nanjing ni mogel odkupiti pravic do imena rover je opustil rover in je začel z svojo znamko Roewe.
tak da ne govorit da je družba rover razpadla...
alexmazda je napisal/-a:schaky je napisal/-a:rovera ne priporočam. če ti slučajno kaj crkne al pa maš kako prometno je dele zelo težko dobit al pa so ful dragi. tovarna rover je namreč propadla. drugač pa so kar zaneslivi avti.
vsak avto lahko crkne pa je določen del težko dobit.... tak da je to ful neumno napisano....renaultovi deli so tud dragi, pa od vseh ostalih avtov lih tak, ane? najcenejši del avta je tisti, ki se ne pokvari.
tovarna rover ni propadla... kr neki! pa honda je z roverjem sodelovala v letih 1979 pa do leta 1988! tak da ne govorit, da majo roverji dandanes hondine mašine!!
Dreamliner je napisal/-a:drugače pa, iščem rabljen avto. sem hotel dati cca. 7000 €, pa sem si premislil, kajti, za študenta je O.K. avto tud že za 2000 €, ostalo sem pa v delnice dal![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov