cagr je napisal/-a:Lastnica tega Lexusa, ki ga je vozil RR me je prosila, da v njenem imenu napišem naslednje...
- požre več olja kot bencina
- je čist brezvezne oblike, dolgočasen, pust... pajki se zapredejo v mrežo k ga vidjo
- tista alcantara je fake, v bistvu gre za perforiran karton
- pelje se k skret... morska bolezen je smrkovc proti temu
- črički in lex živijo v medsebojni simbiozi
- vsi mislijo da je to novi model Lade (L)
Poleg tega si je po enoletnih mukah naredila konec in postala ponosna lastnica Audita A4 1.9 TDi in je presrečna...
Audi = Moja pesem, moje sanje![]()
Torej vse, sam tega avta ne kupit.![]()
cagr je napisal/-a:Lastnica tega Lexusa, ki ga je vozil RR me je prosila, da v njenem imenu napišem naslednje...
- požre več olja kot bencina
- je čist brezvezne oblike, dolgočasen, pust... pajki se zapredejo v mrežo k ga vidjo
- tista alcantara je fake, v bistvu gre za perforiran karton
- pelje se k skret... morska bolezen je smrkovc proti temu
- črički in lex živijo v medsebojni simbiozi
- vsi mislijo da je to novi model Lade (L)
Poleg tega si je po enoletnih mukah naredila konec in postala ponosna lastnica Audita A4 1.9 TDi in je presrečna...
Audi = Moja pesem, moje sanje![]()
Torej vse, sam tega avta ne kupit.![]()
GT4turb0 je napisal/-a:Več olja kot bencina? In to japonec?! Brezvezne oblike-zakaj pa ga je potem kupila? Glede na vse "usnjene" stole ipd. prepozna sploh pravo usnje? Morska bolezen-a je že slišala za francoske avte? Črički se pojavijo tudi pri Audiju-nižan+slo ceste!
Glede na očitno neobjektivnost tega posta se ne mislim spuščat v kakšno kreganje, ma pa samo ena stvar zanima: Je lastnica ("prava") BLONDINKA?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov