ggg je napisal/-a:Ce ti kaj pomaga, jaz imam pri bajti tri avtomobile. En je star 10 mesecev (rabim za firmo), en dve leti (za zeno) in zadnji dvajset let (moj ljubiteljski). Najraje se vozim s slednjim, ker mi gre na k**c tole razkazovanje in obsedenost slovencev z novimi avtomobili in neskoncnimi pufi, ki jih vzamejo samo zato, da si dvigujejo samozavest s kosom plocevine!
Moj nasvet, ce zaupas svojemu golfu ga jaz zihr ne bi menjal, drugo je, ce potrebujes vec prostora ali so vmes kaksna mocna custva do drugega avtomobila ampak tako je samo moje mnenje
ggg je napisal/-a:Ce ti kaj pomaga, jaz imam pri bajti tri avtomobile. En je star 10 mesecev (rabim za firmo), en dve leti (za zeno) in zadnji dvajset let (moj ljubiteljski). Najraje se vozim s slednjim, ker mi gre na k**c tole razkazovanje in obsedenost slovencev z novimi avtomobili in neskoncnimi pufi, ki jih vzamejo samo zato, da si dvigujejo samozavest s kosom plocevine!
Moj nasvet, ce zaupas svojemu golfu ga jaz zihr ne bi menjal, drugo je, ce potrebujes vec prostora ali so vmes kaksna mocna custva do drugega avtomobila ampak tako je samo moje mnenje
Ivan36 je napisal/-a:HE he he a ti bo kmalu cknu ta mega GOLF kolikor jih jaz poznam so že vsi gin tako, da ,.... Raje priznaj , da ne znaš drugo vozit, kaj ima veze poraba 5.5 l 100km če je pa j**c raje imam porabo 10l pa se peljem kot je treba no.
Glede takoooo majhne porabe si pa verejtno veliko prihranil a![]()
sonček je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:HE he he a ti bo kmalu cknu ta mega GOLF kolikor jih jaz poznam so že vsi gin tako, da ,.... Raje priznaj , da ne znaš drugo vozit, kaj ima veze poraba 5.5 l 100km če je pa j**c raje imam porabo 10l pa se peljem kot je treba no.
Glede takoooo majhne porabe si pa verejtno veliko prihranil a![]()
Ja ampak ta golf je brez rje dobro kakšna pikica je že ampak je karoserijsko dober, motor pa tud vredu lanfa, notranjost je pa kot nova.
Veš sem imel že cordobo 1.8 motor in je bila poraba poleti okoli 8-9l pozimi pa 10l pa sem se je takoj losal zaradi porabe, ker pač nisem imel milijove na banki.
Glede pprihranka na gorivu pa sem nekaj prišparal, pa tud recimo deli so zelo zelo pocen, pa če si majster tud lahko sam pošranfaš. Crknt pa itak, kar ne more tako na hitro kot novi avti, ko crkne nimaš kaj več k sam an servis peljat. Pri golfu pa nekaj časa ropota in to po več 10 tkm potem pa se zvok stopnjuje takrat pa veš, da bo treba kmal neki zrihtat.
Jaz sem samo spraševal, če se splača prodat golfa in kupt drug avto do 3000 evrov nekaj pa mi bi še ostalo.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov