Karmika je napisal/-a:Hvala za informacijo.
Torej je velika verjetnost, da avto ni v takšnem stanju, kot obljublja prodajalec.
Zanima me, če ima kdo kakšen podatek o stroških vzdrževanja hidravličnega podvozja na C5. Na koliko časa je potrebno servisirati podvozje in kakša je cena takega servisa.
Hvala vam.
Nejko87 je napisal/-a:da, kupi golfa tdi. nemorš vrjet.. tankat ti ni treba... turbino maš tko da u bistvu morš nafto odlivat... sploh ne tankat... lohk jo ponucaš za centralno ogrevanje... u glavnem nemorš dojet... avto ti u bistvu nafto nazaj deva. ah crkne pa nč ne. mam 67 letnik. niti olja nism še menju, niti gum... to se sploh ne obrablja. pa en tak varnostni sistem ma d se noben nemore zaletet vate, tud ti ne u druzga k je tok lepa oblika d pritegne vsak pogled. žarnice so mi dali notr od mercedesa letnik 32. so rekl d bojo dalj zdržale kot pa te letnik 65. in res.. še dons delajo. zdi se mi da skoz bolje. enkrat na morju ga je skor toča stoukla, sam ga ni k je pleh 5mm debu.. pa rjavi ne... avto sploh ne ve kaj je to rja. sem enkrat prkeru zraven druzga k pač ni biu ideal.. pa je bil malo rjav pa mi je moj samo potrobil... češ lej to kaj je to... edino kar sem menju je bila vlečna kljuka ker ni bila original pa sem jo pretegnu.
ps: ne leti na golfe al pa mercedese... uzel sem jih slučajno
če vi blesarije pišete jih pa še jst.
----------------------
mogoče ne ravno tega ampak pri C5 dobiš VELIKO avta za normalen denar.. crkuje pa nič več ne kot kaka druga j***a. vožnja pa super. hidravlika naj te ne skrbi. 2.0 hdi je bil takrat že starejši preiskušen hdi tako da nebi smelo biti problemov.
če nisi sigurna da bi bil ta uredu, raje pojdi z mehanikom. za toliko denarja kupuj avto od prvega lastnika. če se da brez posrednikov z potrjeno servisno.
lp
Nejko87 je napisal/-a:če vi blesarije pišete jih pa še jst.
----------------------
mogoče ne ravno tega ampak pri C5 dobiš VELIKO avta za normalen denar.. crkuje pa nič več ne kot kaka druga j***a.
lp
Karmika je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kupujem Citroen C5 break 2.0HDi. Na avto.net-u sem našla enega, ki ustreza mojim željam. Zanima me, če kdo pozna, oziroma ve kaj več o tem avtu.
Link: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1613264#
Splošno pa me zanima, na katere stvari je pri C5-kah potrebno biti še posebej pozoren.
Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov