1. postaja - 24 ur opla in pa Opel astra cosmo 1,6.... popust iz 19500€ na 15500€...

2. postaja - škoda verovškova... ogled roomsterja scout 1.6 ... meni všečen avto, deklica zavija z očmi... ok malce bolj podroben pogled, pogovarjanje z trgovko, žal nedelovanje programa za preračun kredita.. ok... pridem naslednji teden ... iščem Majo in jo najdem v octaviji RS - ker jo prodajalka noče dati za 16k€ ododeva z dolgim nosom ven...

3. postaja - fiat veit ... žal vedno avtomobilov kot jih želim nimajo (bravo 150, punto 120 sport)... malce klepetanja in pa neumnih vprašanj. ok... odidemo z ceniki in mešanimi občutki... do danes imel 2 fiata, aktera sta delala odlično, ampak ne morem se znebiti občutka da to ni to... bo že...
4. postaja ... tortice Lenček v Domžalah... nimajo avtomobilov, nimajo niti dovolj parkinga ampak mmmmmmmmm...
5. postaja Kia BTC... na začetku bolj ali manj nič pametnega - potem pa kia proceed .. opreme ni da ni, cena pa ugodna... cenejša kot opelica... ok.. dej mal večji avto... prodajalec ponudi 1.6 crdi SW (jeeeee) za dobro ceno.. ni slabo... ampak bolj kot stojim v salonu in gledava avtomobile ugotavljava z deklico da tale garancija niti ni napačna stvar... v tem času ko si žal ne morem z lahkoto privoščiti izrednih servisom, misli da bom moral delati za avto in da mora avto služiti meni, se zdi stvar enostavna... dobro narejen, armatura iz čudne platike (meni prijetna) motorji solidni, prostora veliko, prtljažnik uporaben).. če pomislim na to da ima sodelavec x let staro Kio Clarus katera mu služi bp se mi ne zdi slab nakup...
6. postaja - Fiat avto triglav... ok.. Mitsubishi... ker za Fiata dela samo en in še ta ima gužvo... všečen novi lancer, cena pa ... mal previsoka...

7. postaja ... kosilo pri mojih starših... mmmmmmmm.... plus sprehod po sončku pa domov... razmišljati in razmišljati... boli glava... in sedja sedim za compom in se sprašujem... kaj od teh gajbic... ima kdo boljšo idejo? avto mora biti nov... imel sem novga sem ga prodal po izteku garancije, sedaj imam avto brez garancije, ampak slabega feelinga da je nekdo pred mano prdelv usnje se ne morem znebiti... plus star avto ima povsod kakšne malenkosti katere motijo tečne ljudi kot sem jaz....
lp