hous3r je napisal/-a:Vem da avtomobila nista v istem razredu, imata pa približno enako ceno.
Zanima me, kje dobim več za tako ceno, pri renaultu ali fiatu?
frgo je napisal/-a:hous3r je napisal/-a:Vem da avtomobila nista v istem razredu, imata pa približno enako ceno.
Sem ti že odgovoril, da boš z meganom na dolge proge bolj zadovoljen, pa da ima punto neskončno več opreme. Zdaj se pa sam odloči kaj je zate "več". Sam sem delal takšne razdalje z zelo spodobno opremljenim cliotom (tempomat itd.), pa sem iz avta prišel zlomljen. Pa verjemi, da bo s puntom enako. Z meganom je bila enaka razdalja čista milina.
KARL ABARTH je napisal/-a:frgo je napisal/-a:hous3r je napisal/-a:Vem da avtomobila nista v istem razredu, imata pa približno enako ceno.
Sem ti že odgovoril, da boš z meganom na dolge proge bolj zadovoljen, pa da ima punto neskončno več opreme. Zdaj se pa sam odloči kaj je zate "več". Sam sem delal takšne razdalje z zelo spodobno opremljenim cliotom (tempomat itd.), pa sem iz avta prišel zlomljen. Pa verjemi, da bo s puntom enako. Z meganom je bila enaka razdalja čista milina.
150 km dnevno - pa si bil "polomljen" v CLIU ?
Po mojih izkušnjah govoriš neumnosti ali pa si ne znaš nastavit vozniško "delovno mesto" (sedež+ volan) !
LP
frgo je napisal/-a:Jaz sem v zdajšnjem cliu naredil 64000 km, v prejšnjem pa 40000, tako da zlahka sodim svoje čevlje. Sicer pa le kako lahko ti ubožec primerjaš vožnjo na izlete z vsakodnevno vožnjo v službo, kjer je še 8ur česa drugega kot pitja piva. Dokler se nisem začel vsakodnevno drlinkat daleč v službo me noben 1000km dolg izlet ni motil, so bili tudi precej daljši. Pač nimaš pojma kako zgleda vsakodnevna vožnja v službo plus služba in to je to. Bodi še naprej zadovoljen z malim, drugim bo pa večji zrasel.
hous3r je napisal/-a:Vozil sem se z avtom grande punto 1,3 (90KM) cca 1uro - 50km in na koncu je bila vožnja še vedno udobna. Z meganom se še nisem peljal, verjetno pa je udobje enako oz boljše, kot pravite.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov