Ce ima, kdo kaj takega ali pozna koga ko prodaja, mi naj prosim javi na PM ali na kramberger.samo@gmail.com
PS. ne zaklepat ali brisat objave

Sky_Walker je napisal/-a:Tako da bi gledal na tvojem mestu kakšnega 4-taktnega pa tudi manj stroškov je z vsem.
ManIAK je napisal/-a:Sky_Walker je napisal/-a:Tako da bi gledal na tvojem mestu kakšnega 4-taktnega pa tudi manj stroškov je z vsem.
Si prepričan... ? Si seštel stroške servisiranja? 4T cross motor mora imeti olje menjano vsakih 5 ur. Če slučajno kaj čohne, maš taki strošek že z ventilami da glava peče, medtem, ko pri 2T pol cenej prideš skoz ob morebitni okvari. Če boš potegnal računico skup, boš ugotovil, da so stroški vzdrževanja pri obeh nekje tam, tam.... Zaj je samo odvisno vožnja katerega ti bol ugaja...? 2T boš mogu precej kuplat in gnat v obrate, medtem, ko 4T, samo pohodiš in že leti... Sam sm se pred kratkim odloču za 4T.
Je pa to prva liga šport![]()
p.s: za 1,5k€ boš dobil solidno ohranjen 2000letnik. Le če boš iskal
Sky_Walker je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Sky_Walker je napisal/-a:Tako da bi gledal na tvojem mestu kakšnega 4-taktnega pa tudi manj stroškov je z vsem.
Si prepričan... ? Si seštel stroške servisiranja? 4T cross motor mora imeti olje menjano vsakih 5 ur. Če slučajno kaj čohne, maš taki strošek že z ventilami da glava peče, medtem, ko pri 2T pol cenej prideš skoz ob morebitni okvari. Če boš potegnal računico skup, boš ugotovil, da so stroški vzdrževanja pri obeh nekje tam, tam.... Zaj je samo odvisno vožnja katerega ti bol ugaja...? 2T boš mogu precej kuplat in gnat v obrate, medtem, ko 4T, samo pohodiš in že leti... Sam sm se pred kratkim odloču za 4T.
Je pa to prva liga šport![]()
p.s: za 1,5k€ boš dobil solidno ohranjen 2000letnik. Le če boš iskal
Olje treba menjat vsakih 5 ur???to pa nebo držalo,razen če res tekmuješ z krosko, vsaj to sem zvedel od Sašo Kraglja ki dirka za yamaho.Nasledni tedn mi bo naredil servis in mi bo menjal bat tako da ti povem kolko pride veliki servis.Pa tudi pri 2T motorjih treba bat menjavat bolj pogosto (naj bi se na 40ur) če ne že prej
SamoK je napisal/-a:ve mogoce kdo za kak obiskan motoristicni forum?
vbistvo 125ccm 4T je zelo malo in ze tako ni v tem cenovnem rangu neke izbire, tako da se bom osredotocil bolj na druge stvari (ohranjenost, vzdrzevanje..). Ko se pa tega navadim pa pride 250ccm 4T
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov