http://www.avtocenter.si/avtomobili?m=a ... &navi=list
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Ivan36 je napisal/-a:bass: Sicer pa sploh ne razumem zakaj diesel motor? V mestnem avtu je to bolj kot ne nesmiselno.
TRENDY, MODNO JE TER VSI TO KUPUJEJO![]()
Saj ga ima tudi moja prijatelica pa prijatelica moje prijatelice in še ena njena prijatelica prijatelice
adis je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:bass: Sicer pa sploh ne razumem zakaj diesel motor? V mestnem avtu je to bolj kot ne nesmiselno.
TRENDY, MODNO JE TER VSI TO KUPUJEJO![]()
Saj ga ima tudi moja prijatelica pa prijatelica moje prijatelice in še ena njena prijatelica prijatelice
off: opažam po tvojih postih da si ANTIDIZELAŠ...sprobaj diesel pa boš videl zakaj - enostavno
![]()
on: jtd motor odličen...km so primerno oddelani se pravi nekje po 30.000 letno. če sama praviš da si imela veliko problemov z prejšnjim punto-m ti predlagam da sedaj sprobaj kaj drugega, mogoče: corsa, p206, clio... skratka da boš izbrala avto da je tak kot se "šika" se ne zaletavaj z nakupom...
weer je napisal/-a:Pozdravljeni!
Da ne odpiram nove teme, bi se kar v tej pridružil s svojim vprašanjem.
Torej - kupujem prvi avto in sicer za maksimalno 2300 evrov in minimalno 97/98 letnik. Kupil bi nekaj srednjega, nisem preveč zahteven, nočem kakšnih odsluženih avtov z preveliko porabo.
Torej v moj izbor so prišli naslednji:
1. Renault Clio 1 ali 2 (zadnji modeli 1 so boljši kot pa 2)
2. Fiat Punto (khmm, italijanska površnost)
3. VW Polo (sicer starejši letnik, prevelika poraba?)
4. Seat Ibiza
5. Rover 200
6. Opel Corsa
Avto mora imeti servo volan, ter po možnosti elektr. paket (vsaj prve šipe).
Prosim za pomoč pri nakupu. Za kateri avto bi se odločili vi in kakšne izkušnje imate?
Hvala.
kolesar je napisal/-a:Doche je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:Starega Polota ti ne priporočam, prav tako ne Ibize.
Ker?
sej a mora sploh kak avto priporočat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov